Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

Reaksiyon skoru
424
Sızdırılan dosyayı uzun zamandır midem bulanarak okuyorum; henüz yarısına bile gelemedim. Ancak sızdırılanların yalnızca “sopa gösterme” olduğunu ve daha birçok şeyin saklandığını düşünüyorum.
“İslam en tehlikeli dindir” diyen Dawkins ve onun ucube Tanrı Yanılgısı kitabı falan filan…
Sosyal medyada ağlayan, Türkçe konuşan kız çocuğunu görmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. “Sen kötü birisin, bana yaklaşma” diye ağlıyor.
1770512567592.webp

En Az 232 epstein dosyasında bulunan ucube Stephan
1770513855383.webp

1770512687878.webp

Ve yüzlercesi daha var; ama yazıyı uzatmayacağım. Amacım sadece gönderme yapmak. Zaten mideniz kaldırmaz. Gönderimin amacı, sizi araştırmaya teşvik etmekten ibaret.
Dawkins gibi yüzlercesi var ama gönderimin amacı bu değil. Bu arada, Dawkins’in Türkiye’de en çok savunduğu grup kimdi, hatırlıyor musunuz?

Türkiyeden kaçırılan çocuklar ile ilgili belge
1770513608363.webp

1770513633525.webp

Konuyu biraz daha açacağım Ya bu müslümanlar yüzünden ben inanmıyorum diyen ve üzerine batı aşkı kuşanmış velet için bir kaç tane bilgi:

1770513804314.webp
1770513821731.webp

okuduklarımı paylaşmayı düşünmüyorum zaten foruma uygun olmaz.
ama araştırmaya buradan başlayabilirsiniz eğer isterseniz ve 18+ iseniz.
edit: https://vault.fbi.gov/jeffrey-epstein

Hawking belgeleri silmek için cehennemden kaçtı:

Son düzenleme:
Ahahha bu sefer güldürdün helal. Aynen bizim müslümanlar dawkins ile hawking'i karıştırıyor nedense bizimkilere özgü bir şey.

Bir de dahil olan hepsinin neredeyse dindar olmasına dikkat çekmek istemişsin sanırım ama katılmıyorum burada. Bunların dindarlığı bizim uzun adam kadardır bunlar üstünden allaha sallama.

Ahahha bu sefer güldürdün helal. Aynen bizim müslümanlar dawkins ile hawking'i karıştırıyor nedense bizimkilere özgü bir şey.

Bir de dahil olan hepsinin neredeyse dindar olmasına dikkat çekmek istemişsin sanırım ama katılmıyorum burada. Bunların dindarlığı bizim uzun adam kadardır bunlar üstünden allaha sallama.

Sakal olmazsa kadınla erkeği de karıştırıyorlar. (Bu şaka değil) Bir de Türkiye'de kaçırılan çocuklarla ilgili belge varmış ama bizimkilerde ses seda yok. Klişe bir araştırılacak dendi ama sonra gündem Epstein dışında her şey oldu.

stephanın o belgelerde sadece 1 kez adı geçiyor ve oda adaya gitmeli felan değil kaynak ne? adalet bakanlığının sitesinde öyle bişey bulamadım twitterdakilerin çoğu kolpa

stephanın o belgelerde sadece 1 kez adı geçiyor ve oda adaya gitmeli felan değil kaynak ne? adalet bakanlığının sitesinde öyle bişey bulamadım twitterdakilerin çoğu kolpa

İçeriği açan şahıs bunlarla ilgilenmez. İdeolojik olarak Adnan Oktar çizgisinde. Yani ciddi anlamda ateizmi saplantı haline getirmiş.

Kimden bahsediyorsun burada?
Modern(!) batı ya özenen kurtuluş gibi gören tiplerden bahsediyorum kişisel bir şey değil o tiplerden forumda % kaç var orasını bilemem

saçma dahil olanlar hristiyan bile değil. ya gizli yahudi yada bebek parçalayan ritüelciler.
Sakal olmazsa kadınla erkeği de karıştırıyorlar. (Bu şaka değil) Bir de Türkiye'de kaçırılan çocuklarla ilgili belge varmış ama bizimkilerde ses seda yok. Klişe bir araştırılacak dendi ama sonra gündem Epstein dışında her şey oldu.
steam ı kesmen yeterli bebeklerin çocukların başlarına gelenler kalplerinde yer etmeyecek kadar kalbi şey olanlar var (tabi ki kesmesinler hakkınız) ama bu olay varken bunu konuşmak karaktere zarar verir.
232 defa geçiyor bütük arşive ulaşmalısın bıraktığım link başlangıç noktası bazıları batının büyük habercileri tarafından paylaşıldı hatta senin zannettiğinden daha derin bir olay hawking hakkında garip videolar bile mimlediler o kadar gözden düştü şuan hayatta olsaydı trump ı protesto edenler hawking i parçalardı yabancı haberlerede bakabilirsin ve belgelerde gerçekten var.
İçeriği açan şahıs bunlarla ilgilenmez. İdeolojik olarak Adnan Oktar çizgisinde. Yani ciddi anlamda ateizmi saplantı haline getirmiş.
cevap dahi verilmeyecek değerde bir yorum bu arada biraz daha iyi araştırsan 232 yi sende bulacaksın.

Son düzenleme:

Ayrıca Evrim Ağacı / Çağrı Mert Bakırcı'yı da Epsteinci olmakla suçlamışlar. Asıl suçluları aklamak adına olayları sulandırmak için meczupları kullanıyorlar sanırsam.

Ayrıca Evrim Ağacı / Çağrı Mert Bakırcı'yı da Epsteinci olmakla suçlamışlar. Asıl suçluları aklamak adına olayları sulandırmak için meczupları kullanıyorlar sanırsam.
öncelikle suçlayan yok. sadece tümörümsü bir canlı olan dawkins in türkiyede en çok desteklediği topluluk kimdir?. birisinin birisini desteklemesi diğerini suçlu yapmaz ki.
ama dawkins pedofilinin tekidir. kitabı zaten başarı değil yahudi fonlamasıyla satılmıştır komik.
zaten burada konu dawkins dir. 10-20 defa daha dawkins yazmalı mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dawkins in başarısı militan ateizm dir. militan ateizmde aptallığın tekidir.

öncelikle suçlayan yok. sadece tümörümsü bir canlı olan dawkins in türkiyede en çok desteklediği topluluk kimdir?. birisinin birisini desteklemesi diğerini suçlu yapmaz ki.
ama dawkins pedofilinin tekidir. kitabı zaten başarı değil yahudi fonlamasıyla satılmıştır komik.

Hangi kitabı başarı değil?

eee kardeşim batı aşığı felan değilim kimsenin de kefili olmam batıda yaşanmış bir iğrençlikte batıdan isimlerin iğrençliği ortaya çıkar. bir iki isim gösterip ateist bilim adamları böyledir şöyledir çizgisinde bir genelleme ile ne kadar mantıklı bir eleştiri yapıyorsun? üstelik arapların kabe örtüsünü bunlara hediye ettiğini biliyorsun değil mi, aynı zamanda suudi arabistandan isimlerin de bu belgelerde geçtiğini felan. harbi işimiz var sizle kardeşim, istediğiniz inanca ya da dine inanmayın ama saplantılı olmayın. Eleştirin sadece islama hakaret edenlere olsa neyse saçma sapan ateistler böyledire getirmişsin açtığın konuda

Tamam anlaşıldı. Şimdi bu yazacağım yorumu ortaya yazıyorum. Keza dinle beyni bu derece çürütülmüş bir bireyin dediklerimi anlaması mümkün değil.

1) Militarist ateizm, seküler yobaz gibi tanımlar, muhafazakârların kendilerine yakıştırılan haklı sıfatları hedef göstermek istedikleri kişilere yamama çabasıdır. Keza IŞİD, Taliban, El Kaide, Boko Haram, İBDA C... vs örgütlere baktığımızda ne ateizmle bağlantıları vardır ne de ateizmde buna benzer örgütler vardır.

2) Yahudilerin ya da daha geniş olarak konuyu ele alırsak, İsrail ve ABD'nin dinsiz akımlarla herhangi bir ilgisi olmadığı gibi özellikle ABD, din ve etnik kimlik ayrımcılığını karıştırmak istediği coğrafyalarda kullanır. Kendi parasının üstünde bile In God We Trust yazar. İsrail ise Filistin'i işgalini Eski Ahit'e dayandırır. İsrail daha kurulmadan önce Filistin dışında -belki Arjantin- hiçbir coğrafya düşünülmedi.

3) Richard Dawkins'in Tanrı Yanılgısı kitabının kapağı ile içeriği arasında bağlantı yok. Kitap tamamıyla dinlerdeki bağnazlıkları ele alır. "Bakın şu şu verileri ele aldığımızda Tanrı yoktur" şeklinde bir çıkarım kitapta bulunmuyor. Kitabı kapağına göre değerlerinmenin en tepe noktası bu eser olsa gerek. CERN deneyindeki Tanrı parçacığını benzer bir örnek olarak sunabilirim. Deneyi gerçekleştirenler arasında "Tanrı'nın cezası parçacık" olarak bilinirken basına biraz daha yumuşatılıp tanıtıldı. Sonuç ise bilindiği gibi, görünen gerçekleri inancıyla örtüştüme eğilimi güden ne kadar muhafazakâr varsa "Tanrı'nın Varlığı Bilimsel Olarak Kanıtlandı" başlıkla haberlere düştü.

eee kardeşim batı aşığı felan değilim kimsenin de kefili olmam batıda yaşanmış bir iğrençlikte batıdan isimlerin iğrençliği ortaya çıkar. bir iki isim gösterip ateist bilim adamları böyledir şöyledir çizgisinde bir genelleme ile ne kadar mantıklı bir eleştiri yapıyorsun? üstelik arapların kabe örtüsünü bunlara hediye ettiğini biliyorsun değil mi, aynı zamanda suudi arabistandan isimlerin de bu belgelerde geçtiğini felan. harbi işimiz var sizle kardeşim, istediğiniz inanca ya da dine inanmayın ama saplantılı olmayın. Eleştirin sadece islama hakaret edenlere olsa neyse saçma sapan ateistler böyledire getirmişsin açtığın konuda

Ayrıca. Hadi içerik sahibi arkadaş bunu da açıklasın. :)

dediğim gibi evrim ağacına da kefil olmam ama adam sadece kendi fikirlerini ve temel bilimsel şeyleri öğretiyor diye bu iftirayı atmak karaktersizliktir.

Geri