- Reaksiyon skoru
- 424
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kimse iftira atmıyor daha doğrusu ben atmıyorum. dawkins in en çok desteklediği yazıyor zaten sadece.dediğim gibi evrim ağacına da kefil olmam ama adam sadece kendi fikirlerini ve temel bilimsel şeyleri öğretiyor diye bu iftirayı atmak karaktersizliktir.
yok beklentim ya ben bu yüzden soğudum palavralarını atanların şimdide bilimden soğuyacak mı diye izliyorum sadeceeee kardeşim batı aşığı felan değilim kimsenin de kefili olmam batıda yaşanmış bir iğrençlikte batıdan isimlerin iğrençliği ortaya çıkar. bir iki isim gösterip ateist bilim adamları böyledir şöyledir çizgisinde bir genelleme ile ne kadar mantıklı bir eleştiri yapıyorsun? üstelik arapların kabe örtüsünü bunlara hediye ettiğini biliyorsun değil mi, aynı zamanda suudi arabistandan isimlerin de bu belgelerde geçtiğini felan. harbi işimiz var sizle kardeşim, istediğiniz inanca ya da dine inanmayın ama saplantılı olmayın. Eleştirin sadece islama hakaret edenlere olsa neyse saçma sapan ateistler böyledire getirmişsin açtığın konuda
o örtüyü satanın yahudi olduğunu biliyorsun değil mi? ayrıca beni arap ilgilendirmez islam ilgilendirir
önce bunu açıklayalım daha doğrusu gerek yokta bir parmak bal çalalım onun yahudi olduğunu biliyorsun değil mi? yada arap falan diyeceksen onada banane diyorum arap beni ilgilendirmez.Ayrıca. Hadi içerik sahibi arkadaş bunu da açıklasın.
![]()
Epstein'e Kabe örtüsü gönderilmiş - Diken
02.02.2026 - ABD'de çocukları fuhuşa sürüklemekten hapis yatarken ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein'e Kabe örtüsü gönderildiğine dair yazışmalar ortaya çıktı.www.diken.com.tr
1 IŞİD, Taliban, El Kaide, Boko Haram, İBDA C... vs örgütlerin bölgesel siyasi maşalar olup din ile alakası olmadığını biliyor musun pardon tabi ki bilemezsin televizyon izlemeye devam1) Militarist ateizm, seküler yobaz gibi tanımlar, muhafazakârların kendilerine yakıştırılan haklı sıfatları hedef göstermek istedikleri kişilere yamama çabasıdır. Keza IŞİD, Taliban, El Kaide, Boko Haram, İBDA C... vs örgütlere baktığımızda ne ateizmle bağlantıları vardır ne de ateizmde buna benzer örgütler vardır.
2) Yahudilerin ya da daha geniş olarak konuyu ele alırsak, İsrail ve ABD'nin dinsiz akımlarla herhangi bir ilgisi olmadığı gibi özellikle ABD, din ve etnik kimlik ayrımcılığını karıştırmak istediği coğrafyalarda kullanır. Kendi parasının üstünde bile In God We Trust yazar. İsrail ise Filistin'i işgalini Eski Ahit'e dayandırır. İsrail daha kurulmadan önce Filistin dışında -belki Arjantin- hiçbir coğrafya düşünülmedi.
3) Richard Dawkins'in Tanrı Yanılgısı kitabının kapağı ile içeriği arasında bağlantı yok. Kitap tamamıyla dinlerdeki bağnazlıkları ele alır. "Bakın şu şu verileri ele aldığımızda Tanrı yoktur" şeklinde bir çıkarım kitapta bulunmuyor. Kitabı kapağına göre değerlerinmenin en tepe noktası bu eser olsa gerek. CERN deneyindeki Tanrı parçacığını benzer bir örnek olarak sunabilirim. Deneyi gerçekleştirenler arasında "Tanrı'nın cezası parçacık" olarak bilinirken basına biraz daha yumuşatılıp tanıtıldı. Sonuç ise bilindiği gibi, görünen gerçekleri inancıyla örtüştüme eğilimi güden ne kadar muhafazakâr varsa "Tanrı'nın Varlığı Bilimsel Olarak Kanıtlandı" başlıkla haberlere düştü.
2 kimlik ayrımcılığı kelimesini kullanıp ilk madden ile inceden çakıştığını anlayacak mısın? neyse
(İsrail ve ABD'nin dinsiz akımlarla herhangi bir ilgisi olmadığı) demişsin işte buna çok gülerim bu tarz düşünceler genelde yöneten tabakasında yaşayan insanların alt sınıfa aşıladıkları şeyler yine televizyon yine medya bol bol izlemeye devam et. Şimdi sen trump ı hristiyanların seçtiğinide zannediyorsundur Çok sevdiğiniz disneyden bu konu ile ilgili güzel bir çizgi film sahnesi izleteyim mi? defalarca izlemiş ama fark etmemiş olmalısın yoksa bu iki seçenekte uykulu olmazdın
3 fonlanan kişi fonlayana hizmet eder. düzinelerce mide bulantısı yaşayan zeki ateist gördüm sanırım bu durum türkiyede pek yok galiba best seller sanırım...
neyse 3 numarayı boşver 1 ve 2 numaralı yorumun için aşırı üzüldüm. bir insan nasıl yönlendirilir nasıl kandırılır medya ne işe yarar siyaset nedir bir tık göstermiş oldun sankiiii