Yardım Sıfır aldığım asus anakart arızalı geldi.

Herşeyi geçtim

Ürünü sıfır almışsın denemişsin kullanmışsın anakart bi servise gidip onarım gördü diye nasıl “ikinci el” konumuna düşebiliyor? Senin ikinci elden kastın nedir veya ikinci elin tanımını biliyor musun?

Sen alıp kullandığın şey servise gitmese bile zaten aldın elektriği verdin kullandın sisteme taktın o zaten ikinci el konumuna düştü ki o an? Bir sonraki kullanıcı senin ürününü “ikinci el” olarak almış oluyor resmi olarak

Tercih sizin pinlerdeki yamukluğu kullanıcı hatası dememeleri bile sizin büyük avantajınıza iken iade etmekle uğraşmak size kalmış

Kabul etmemişler THH süreciyle zaten aylarcaaaa sistemsiz bekleyeceksiniz. Ülkede adalet çok hızlı işliyormuş gibi sanki…
Bahsettiğim şey sıfır parası verip tamir edilmiş ürün kullanmam ayrıca pinler yamuk olmamasına rağmen pin yamuk kullanıcı hatası dediler servispointin verdiği rapor bu googlede yorumlarına bakın aynı konudan bir sürü mağdur var ben ürünü alsam bile o sorunu çözmedikleri için tekrarda aynı problemden dolayı sistemi kullanamicam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herşeyi geçtim

Ürünü sıfır almışsın denemişsin kullanmışsın anakart bi servise gidip onarım gördü diye nasıl “ikinci el” konumuna düşebiliyor? Senin ikinci elden kastın nedir veya ikinci elin tanımını biliyor musun?

Sen alıp kullandığın şey servise gitmese bile zaten aldın elektriği verdin kullandın sisteme taktın o zaten ikinci el konumuna düştü ki o an? Bir sonraki kullanıcı senin ürününü “ikinci el” olarak almış oluyor resmi olarak

Tercih sizin pinlerdeki yamukluğu kullanıcı hatası dememeleri bile sizin büyük avantajınıza iken iade etmekle uğraşmak size kalmış

Kabul etmemişler THH süreciyle zaten aylarcaaaa sistemsiz bekleyeceksiniz. Ülkede adalet çok hızlı işliyormuş gibi sanki…
yani benim hiçbir kusurum yok ürün bana kusurlu geliyor ve bambaşka bir sorun olmasına rağmen attığım videoyu izlerseniz anlarsınız pin yamuk kullanıcı hatası deniyor özellikle pinleri kontrol ettim zaten yamukluk olsaydı videodada gözüktüğü üzere hiç görüntü vermezdi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,480
Üyeler
190,755
Son üye
Happy light
Geri