❌İndirim Bitti! Koorui 27'' G2721E 320Hz 1ms IPS QHD 10.999₺

Cristo20

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
bende var tavsiye ederim

bu marka bildiğim kadarıyla HKC firmasının alt markasıdır. Malzeme kalitesi çok iyi olmasa da f/p ürünleri arasında ben almayı tercih etmiyorum bilindik bir markanın 240hz monitörünü bu fiyatlara alabiliriz

bu marka bildiğim kadarıyla HKC firmasının alt markasıdır. Malzeme kalitesi çok iyi olmasa da f/p ürünleri arasında ben almayı tercih etmiyorum bilindik bir markanın 240hz monitörünü bu fiyatlara alabiliriz
Evet, hkc nin markası.

malzeme kalitesi iyi hocam kendi panellerini üretiyor adamlar.

Fiyat çok iyiymiş param olsa şuan almıştım

Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 0.3 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü

Bu monitöre göre artısı nedir? (Yakın zamana kadar 10bine satılıyordu, 400tlcik zam gelmiş)

gamegarajdan monitör alıp söven 2-3 kişi vardı bi araştırın sıkıntı çıkarmışlardı baya

HKC firmasının kendi markası adına ürettikleri evet kalite ama alt firmasına ürettikleri genellikle f/p olduğu için malzeme kalitesi düşük oluyor dış plastiği kötü diye biliyorum bu modelin birkaç kişi forumlarda paylaşmıştı.
malzeme kalitesi iyi hocam kendi panellerini üretiyor adamlar.

Malzeme kalitesi berbat ama panel kalitesini ben beğendim. Ben vesa desteği var diye düşünerek almıştım yokmuş. Panelinden memnunum görüntüsü çok güzel ama geri kalan şeylerde pek olumlu bir şey sayamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,766
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri