Yardım Eski kasamı kaça satmalıyım ederi nedir?

tektek satmakla uğraşamam ya, bi parçayı söktüğüm an diğerlerini anlık test edip çalıştığını kanıtlayamam ve ürünlerin bütün kutularını çöpe attım garantileri olmadığı için, yeni sistemin kutularına yer açılsın diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d ve 5070 sipariş verdim bile
Parça parça satmak yorucudur hem de uğraşmaya değmez toplu satmak en kolayı en azından ben satarken kontrol ettin baktın dersin geçersin

ben native enjoyer olduğumdan frame gen felan da kullanmıyorum genelde bakalım görecez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parça parça satmak yorucudur hem de uğraşmaya değmez toplu satmak en kolayı en azından ben satarken kontrol ettin baktın dersin geçersin
parça parçada iade dolandırıcıları felan da var uğraşılmaz. ama bir yandan ssd'yi kullanabilir hala

hocam kasanı bu fiyata kesinlikle satamazsınız çünkü cidden herkes abartı fiyat yazmış adam kalkıpda Ryzen 5 3600 işlemcili bilgisayara o kadar para vermez

sana bir instagramdan bilgisayarcı birini yönlendirebilirim ben kasamı ordan aldım adam hem uyguna düzüyor hemde ikinci el parçalarını aliyor senin kasanda o kadar kötü değil alır yani istersen instagram hesabını verebilirim

ikinci el alıp satanlar ölü fiyattan alır bu kasaya en fazla 15 verir kendisi 20den okutur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,766
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri