Kız arkadaşımla buluşmam hakkinda aklima takilanlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

anonim1234

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
Oncelikle bu forumun ilk yillarindan beri bu forumu kullanan bircogunuz bildigi biriyim bu soruyu sormak icin boyle bir hesap olusturdum yeni olduğu için troll sanilmasin diye belirtmek istedim.

Kiz arkadasimla farkli sehirlerdeyiz ve 14 subatta onun sehrine gitmeyi planliyorum.Sadece annesi benim varligimi biliyor sevgilisi oldugunu ama tanismadik komple bilmiyor.Babasida klasik bir türk babasi bu işlere sıcak bakmiyacak.Ayni sekilde benimde ailem gorece muhafazakar onlarda asiri sicak bakmaz boyle durumlara ve gezmek icin sehir disina gittigimi soyledim aileme inanmadilar tabi ama gercegi soylesem dahada sorun olucak.O sehirde birsuru akrabamda var ayni sekilde kız arkadasiminda ailesi vesaire orda.Evde bulusmayida planladik ancak ailesi takip eder mi? benim akrabalarim takip eder mi? diye kafamdaki sesleri susturamiyorum durduramiyorum.Bu adiri stres yaratti bende rahat rahat 2 insanin birbirini sevememesi olayi.Benzer olaylar yasayan varmi veya tecrubesini aktarmaknisteyen bana tavsiye vericek olan , tesekurler simdiden herkese

evde buluşmak baya sıkıntı anlık bir olayda ağzının burnunun kayması olası o riske girilmez diğerlerine bir şey diyemeyeceğim

evde buluşmak baya sıkıntı anlık bir olayda ağzının burnunun kayması olası o riske girilmez diğerlerine bir şey diyemeyeceğim
Hocam ona da okeyimde hani vurulmasam yeter bana . 1 kere daha bulusmuslugum var ama o zaman kimse bilmiodu .Bide hani evde bulusmaktan kastimda cinsel birsey olmiyacak hani.Bianda kafasinda kurmazsa babasi bi dinlerse izah ederim zatende iste o an oyle olur mu muamma

Bu yeni neslin ilişki işi harbiden sapıtmış durumda kiminle ne yaşadığını karşındaki insanın nasıl bir aileden çıktığını kafasının ne kadar düzgün olduğunu nerden bileceksin uzak mesafe diyosun sadık mı değil mi sen yokken ne yapıyor buna nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz aklım almıyor dışardan bakınca olay baya tuhaf geliyor, bir insanın kendisine yapılabilecek en kötü şey ne diye düşünürken her yeni gün bunun bi tık üstünü görüyoruz ve herkes çok normalmiş gibi davranıyor vallahi cidden garipsiniz knk ya

Hocam ona da okeyimde hani vurulmasam yeter bana . 1 kere daha bulusmuslugum var ama o zaman kimse bilmiodu .Bide hani evde bulusmaktan kastimda cinsel birsey olmiyacak hani.Bianda kafasinda kurmazsa babasi bi dinlerse izah ederim zatende iste o an oyle olur mu muamma
O anlarda ne yaşanacağını bilemezsin babanın ruh halinide bilemezsin çok büyük bir risk yani evde buluşcağına kafede buluş boşver bence evi

Yaşlar kaç.

Bu yeni neslin ilişki işi harbiden sapıtmış durumda kiminle ne yaşadığını karşındaki insanın nasıl bir aileden çıktığını kafasının ne kadar düzgün olduğunu nerden bileceksin uzak mesafe diyosun sadık mı değil mi sen yokken ne yapıyor buna nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz aklım almıyor dışardan bakınca olay baya tuhaf, insan kendisine yapılabilecek en kötü şey ne diye düşünürken her yeni gün bunun bi tık üstünü yaşıyoruz ve herkes çok normalmiş gibi davranıyor vallahi cidden garipsiniz knk ya
Sanaldan bi tanisma degil zaten gercektede tanisiyoruz uzun suredir ki hani dediginiz olay iste uzaktayken guvenip guvenmeme isinin bi garantisi elbet yok ancak kim niye uzaktan iliskinin zahmetiyle ugrassinki sevmese ve hani genel olarak bi insanin karakterini az cok tahmin edebilirsiniz.Tanidmasaniz bile dis gorunusunden bi yorumlama yapilabilinir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O anlarda ne yaşanacağını bilemezsin babanın ruh halinide bilemezsin çok büyük bir risk yani evde buluşcağına kafede buluş boşver bence evi
Oyle yapicam o zaman artik

18 ustu diyeyim

Sanaldan bi tanisma degil zaten gercektede tanisiyoruz uzun suredir ki hani dediginiz olay iste uzaktayken guvenip guvenmeme isinin bi garantisi elbet yok ancak kim niye uzaktan iliskinin zahmetiyle ugrassinki sevmese ve hani genel olarak bi insanin karakterini az cok tahmin edebilirsiniz.Tanidmasaniz bile dis gorunusunden bi yorumlama yapilabilinir.

18 ustu diyeyim
Neden ev buluşması kanka dışarıda rahat bahçede kafede restoranda falan buluşamıyor musunuz? ben yaşınızın 18 üstü olduğuna bile şüpheciyim şuan. başına hiç almadığın büyüklükte iş alabilirsin dikkat etmeni ve alttaki kafan ile düşünmemeni tavsiye ediyorum. yoksa her gün haberlerde çoğu şeye şahit oluyoruz onlardan birinin sen olmasını istemem.

18 ustu diyeyim
18 ustu de 19 la 25 arasında fark var. 25 yaşında kıza kızıp sinirlenirsin ama çok sinirlayamazsin. 19 yaşındaki çocuk daha finansal özgürlüğü kazanamamış akli olarak çok gelişmemiş hala ergenliği atlatamamis birisi. Yazdıklarından çıkarım yaparsak ztn çok büyük değilsin. Benim yegane tavsiyem 14 Şubatta bulusmamaniz. 13 olur 12 olur 15-16 olur. Eğer buluştuğunuz gün 14 Şubat olursa çok dikkat çeker. Evde buluşmak vs tamamen sana kalmış

Neden ev buluşması kanka dışarıda rahat bahçede kafede restoranda falan buluşamıyor musunuz? ben yaşınızın 18 üstü olduğuna bile şüpheciyim şuan. başına hiç almadığın büyüklükte iş alabilirsin dikkat etmeni ve alttaki kafan ile düşünmemeni tavsiye ediyorum. yoksa her gün haberlerde çoğu şeye şahit oluyoruz onlardan birinin sen olmasını istemem.
Dostum zaten cinsel birsey olmiyacagini ustte dedim ama disardan iste oyle gozukmiyecegini dusunuyorum bend eo yuzden disarda bulusmaya karar verdim suan

Dostum zaten cinsel birsey olmiyacagini ustte dedim ama disardan iste oyle gozukmiyecegini dusunuyorum bend eo yuzden disarda bulusmaya karar verdim suan
Valla daha bundan 1 yıl önce en yakın dostumun sevgilisinin babası Hz Ali'nin kılıcına benzer bir kılıçla arkadaşımı otoparkta tekmill edalarıyla kovaladı. Sevgilisi buna babam bize karışmaz baba işinde gücünde demiş. Babası hard şeriatçı çıktı mesela. Eğer o gün o otoparkta çok araç olmasaydı arkadaşım şuan süzgeç olmuştu. Haberin olsun.

Valla daha bundan 1 yıl önce en yakın dostumun sevgilisinin babası Hz Ali'nin kılıcına benzer bir kılıçla arkadaşımı otoparkta tekmill edalarıyla kovaladı. Sevgilisi buna babam bize karışmaz baba işinde gücünde demiş. Babası hard şeriatçı çıktı mesela. Eğer o gün o otoparkta çok araç olmasaydı arkadaşım şuan süzgeç olmuştu. Haberin olsun.
Hocam traji komik cidden korkunç.Devamind anoldu hep merak etmisimdir boyle seyleri unutuluyomu noluyo geri babasi ugrasmadimi arkadasinizla

Hocam traji komik cidden korkunç.Devamind anoldu hep merak etmisimdir boyle seyleri unutuluyomu noluyo geri babasi ugrasmadimi arkadasinizla
Trajikomik değil cidden trajik olay. Birine güvenip gidip onunla baş başa kalıcam. Bir de şehir dışında olucak. Bir de daha onu tanımıyorum ailesini huyunu suyunu vs. Bunu yapmam için sanırım büyük zeka geriliğim olması gerekiyor. İşin aşkını sevgisini geçerek yorum yapıyorum. Uzaklaş kankam. Uzat kendini ayrı diyarlara ayrı yollara.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri