🔥İndirim Spigen P10 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 🔥1.338₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,618
Spigen Audio Kulak Üstü P10 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - ANC Pro Aktif Gürültü Engelleme + ENC 5 Mikrofon - 40mm Titanyum Sürücü - 60 Saat Pil - iOS & Android EQ App Şeffaf & Gaming Mod - ASD09691

Müşteri Değerlendirmesi ;

Sırf merakım ve Q21i - Q30 modellerine alternatif aramam kaynaklı satın alıp 3-4 ay boyunca test ettim. Bu kulaklıktan önce Q30 kullanıyordum fakat yeni main kulaklığım artık P10. Sebepleri:

-Daha iyi mikrofon
-Daha iyi ANC
-Neredeyse yarı fiyat
-Daha iyi bir ses karakteri ve bass performansı (Evet bass performansı ciddi ciddi Q30'dan bile daha iyi)
-Daha iyi malzeme kalitesi

Tek eksisi; Anker kadar başarılı bir uygulaması yok. Spigen şarj aleti ve powerbank tarafında gönlümüzü kazanmıştı. Fiyat-performans açısından çok başarılıydı ve bu başarıyı kulaklık tarafında da üstlenmiş. Görselin sağ tarafında uzun süre test ederek oluşturduğum ideal EQ ayarlarına erişebilirsiniz. İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye edilir.

IMG_6722.webp

Spigen Audio Kulak Üstü P10 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - ANC Pro Aktif Gürültü Engelleme + ENC 5 Mikrofon - 40mm Titanyum Sürücü - 60 Saat Pil - iOS & Android EQ App Şeffaf & Gaming Mod - ASD09691

Müşteri Değerlendirmesi ;

Sırf merakım ve Q21i - Q30 modellerine alternatif aramam kaynaklı satın alıp 3-4 ay boyunca test ettim. Bu kulaklıktan önce Q30 kullanıyordum fakat yeni main kulaklığım artık P10. Sebepleri:

-Daha iyi mikrofon
-Daha iyi ANC
-Neredeyse yarı fiyat
-Daha iyi bir ses karakteri ve bass performansı (Evet bass performansı ciddi ciddi Q30'dan bile daha iyi)
-Daha iyi malzeme kalitesi

Tek eksisi; Anker kadar başarılı bir uygulaması yok. Spigen şarj aleti ve powerbank tarafında gönlümüzü kazanmıştı. Fiyat-performans açısından çok başarılıydı ve bu başarıyı kulaklık tarafında da üstlenmiş. Görselin sağ tarafında uzun süre test ederek oluşturduğum ideal EQ ayarlarına erişebilirsiniz. İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye edilir.

Alıntıyı görüntüle
Hocam katlanabiliyor mu acaba ve yazın çok terletiyor mu?

Fiyatı 100 TL artırmasalar alıcaktım xD Bu fiyata en iyisi midir? Alternatifi var mı?

Dışarıya ses veriyor mu

Hemen fiyatı artırmışlar. Bir denemek için alacaktım. Ama artık daha ucuza satıldığını gördükten sonra psikilojim izin vermez :D

Hemen fiyatı artırmışlar. Bir denemek için alacaktım. Ama artık daha ucuza satıldığını gördükten sonra psikilojim izin vermez :D
1200 e aldığımı söylesem hiç alasınız olmaz o zaman sjxnskxnsk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dışarıya ses veriyor mu
Maalesef veriyor telde yine eşik biraz iyi de PC de 54 ten sonra veriyor diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anc özelliği güzel ama takınca hiçbir ses yok

Spigen p10 ile baseus h1i'yi kıyaslarsak hangisi daha iyi karşılaştırabilecek birisi var mı? Anc benim için çok önemli değil sporda kullanıyorum konfor ve ses kalitesi önemli benim için.

Geri