Sebastian Szymanski
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,596
bi bizde çıkmadı herhalde kampanyaHesap kartını daha önce kullanmıştım sanırım kampanya benim için geçerli değil.
bi bizde çıkmadı herhalde kampanyaHesap kartını daha önce kullanmıştım sanırım kampanya benim için geçerli değil.
Nays'a çekim yapsak iade veriyor mu? Bir de şimdi yeni hesap açsam olur mu?İlk harcamamı naysa yaptığım için olmayacak galiba üzdü![]()
Sanal hesap karti mi kredi kartimiAz önce sanal kartla alış veriş yaptım anında 500 tl iade oldu. Sanal kart kullanabilirsiniz
kampanyayı şimdi sordum eğer doğru dediyse 26 ocak-15şubat arasında hesap kartı ile ilk defa alışveriş yapacak kişiler bu kampanyadan yararlanabiliyormuş.bi bizde çıkmadı herhalde kampanya
Evet mesajlarda gözüküyordu kampanyabildirim gelmişmiydi hocam
denedin mi?ben şuan kayıt oldum ve hiçbir yerde kampanya gözükmüyor yinede olur mu?
hayır denemedimdenedin mi?
Az önce hesap oluşturdum. Kampanyayadan yararlanabilir miyim? Kampanya şartları varsa atabilir misiniz?Hocam nays mays yok iade bu, benim kartım var ama aktif etmemiştim. Sanal hesapla gittim kulaklık aldım 500 ü anında verdiler. Bildirimler kısmında gözüküyor. Tıklayınca bir şey açılmıyor ben yinede şansımı denedim. En fazla iade edersiniz. Kasmayın yapıştırın. Bu arada direk aktarılıyor ibandan herhangi bi bankaya.