Hangi anakart ReSize BAR özelliği destekliyor nasıl anlaşılır

Emrexbaxx

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba ARC B580li bir sistem topluyorum ve Colorful Battle B860 P Anakart veya MSI PRO H810M Anakart almayı düşünüyorum fiyat olarak ikisi bana uygun geldi bu anakartlarda Ultra 5 245KF İşlemci kullanacağım resize bar özelliği olup olmadığını nasıl anlayabilirim

Arkadaşlar merhaba ARC B580li bir sistem topluyorum ve Colorful Battle B860 P Anakart veya MSI PRO H810M Anakart almayı düşünüyorum fiyat olarak ikisi bana uygun geldi bu anakartlarda Ultra 5 245KF İşlemci kullanacağım resize bar özelliği olup olmadığını nasıl anlayabilirim
b860 almanız lazım

Şimdiden hayırlı olsun hocam sisteminiz destekliyor şüpheniz olmasın, bence de giriş seviye anakart yerine minimum B serisi alın

Şimdiden hayırlı olsun hocam sisteminiz destekliyor şüpheniz olmasın, bence de giriş seviye anakart yerine minimum B serisi alın
b860 almanız lazım
Teşekkür ederim ben de B860 almayı düşünüyorum şu anlık ama ARC B580 ile ResizeBAR özelliği ayrılmaz bir ikili olarak söyleniyor her yerde ben de sormak istedim ikisi veya ikisinden biri destekliyor mu diye

ASUS TUF Gaming B860M‑PLUS, DDR5 ve PCIe 5.0 desteğiyle modern sistemler için sağlam ve uzun ömürlü bir mATX anakart. 12+1+2+1 fazlı VRM ve geniş soğutma blokları sayesinde Ultra 5 245KF gibi işlemcilerle bile stabil çalışır, uzun oyun seanslarında voltaj dalgalanması yaşatmaz. Kartta DDR5 bellek, 2.5Gb LAN, USB 20Gbps Type‑C ve RGB desteği gibi güncel özellikler bulunuyor, bu da hem performansı hem bağlantı esnekliğini artırıyor.
Resizable BAR desteği BIOS üzerinden etkinleştirilebiliyor; “Re‑Size BAR Support” ve “Above 4G Decoding” açık, CSM kapalı ve UEFI modda kurulum yapıldığında oyunlarda küçük performans artışları sağlıyor. Kısaca, fiyat/performans ve termal yönetim açısından Ultra 5 245KF için ideal ve güvenilir bir seçenek.

Geri