🔥İndirim REDRAGON UCAL PRO HOTSWAP - MEKANIK RED SWITCH ( 1.699 TL ) PESİN 5 taksit

Uygunsuz davranış
gamepower'dan aldığım dandik mekanik klavye bile redragondan daha iyiydi onu söyleyeyim
birader seni engelleyelim biz en iyisi sen ya hastasın ya şizofrensin ya da otizmlisin bu başka şekilde aciklanamaz hadi bak işine

kardeşim sen şizofren misin ? :D

Önce mekanik değil diyorsun. onun yerine git mekanik tri mode al diyorsun.

Zaten hem mekanik hem tri mode ürün diyorum.

Bu seferde cok ses geliyor alınmaz diyorsun :D

Yani ürünü kötüleyeceğim diye yapmadığın şey kalmamış :D acaba hangi markada calısıyorsun :D:D:D:D
dostum üzerine koyacak paran varsa

mad68 he almanı öneririm hem manyetik hem görünüş olarak daha güzel bir klavye ha ama yok gerek yok dersende bunu alabilirsin üzecek bir marka değil redragon güzelce uzun süre kullanırsın

Herkes klavye kotulemis de , kullan var mı da kötü deniliyor

kardeşim sen şizofren misin ? :D

Önce mekanik değil diyorsun. onun yerine git mekanik tri mode al diyorsun.

Zaten hem mekanik hem tri mode ürün diyorum.

Bu seferde cok ses geliyor alınmaz diyorsun :D

Yani ürünü kötüleyeceğim diye yapmadığın şey kalmamış :D acaba hangi markada calısıyorsun :D:D:D:D
ürün açıklamasında mekanik olduğu belirtilmeyince membran diye düşündüm sonra yazdığını görünce kırmızı switch olduğunu anladım. 1 yıla yakın kablolu bir modelini kullandım red switch içeren. Berbat bir deneyimdi. Ben kendi deneyimimi ve görüşümü paylaşıyorum.
Sorunu olan bir klavye mi acaba?
Arkadaş sorunu olan bir klavye mi diye sormuş ona cevap olarak kendi deneyimimi yazdım ona cevap veriyorum. bana cevap vereni de o sandım, yanlışlıkla senin mesajı alıntılamışım yani.
Asıl sen şizofren misin kullanmadığın ürünün neyini bu kadar savunuyorsun

mad68 he almanı öneririm hem manyetik hem görünüş olarak daha güzel bir klavye ha ama yok gerek yok dersende bunu alabilirsin üzecek bir marka değil redragon güzelce uzun süre kullanırsın
75 klavye arıyorum mümkünse kablosuz. Manyetik olanların yazım hissiyatı iyiyse kablolu da olur. Renk beyaz olmalı ama :)

Herkes klavye kotulemis de , kullan var mı da kötü deniliyor
ben kötülemedim sadece klavyenin çıkardığı sesi ve tuş basım hissiyatını referans alarak bu parayı vermem dedim cok yakın fiyata tuşa bastıgında aynı sesi veren aynı basım hissiyatı olan ama manyetik switchli klavyeler var onlardan alırım dedim ama klavyenin ses açma kapama tuşu var yön tuşları var f tuşları var sırf bunlara da bu parayı vermeyi göze alan olabilir

bu arada hatırlatayim g75 pro 1800 liradan satıldı zamanında

75 klavye arıyorum mümkünse kablosuz. Manyetik olanların yazım hissiyatı iyiyse kablolu da olur. Renk beyaz olmalı ama :)
hocam tam birebir anlattıgın özellikleri ben de arıyordum g75 pro gördüm 1800 liraya geçen sene yapıştım şuan piyasadan cok haberim yok ama bu manyetik switchlilere çekiliyorum linkini attıgım mad68 he 2 ay önce 2000 liraymis suan 2500e cikmis indirim olur diye bekliyorum

redragonun klavyelerinin 1700tl edeceğini ben de düşünmüyorum switch markası ney bilmiyorum ama

5 senedir redragon red switch dark avanger kullanıyorum, 3-4 tuşu zamanla basmamaya başlamıştı yedek switch almıştım değiştirdim hala kullanıyorum, şu anlık bir sorun yok. Daha iyi seçenekler olabilir yoksa bile cuma günü incehesap gaming gecelerine bakılabilir, redragon için bence 1700 yüksek kalıyor.

Havit Gamenote KB898L Pro
Aldım ama yakın fiyatlara daha iyi 100/100 klavye var mı

%75 klavye arıyorum ben de. Yoksa %60 fun 60 pro özellik olarak daha iyi bir seçenek tabi.
Ürüne gelince abyssal blue renginde tuşlar ışığı geçiriyor. Bu renginde ışığı geçirmiyor gibi gördüm. Abyssal blue olan benim de aklımda ama anca güzel bir indirim olursa alırım.

Eğer switchler outemu ise bence almayın ben bu hataya 1 defa düştüm. 3 ay içerisinde klavyede 'e' tuşu bozuldu. Aldığım klavye Gamepower ogre red swich idi. Garantide switch değişimi yapıldı. Bence bir switch daha fazla dayanabilmeli. Alacak arkadaşlar bunu bilerek alsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,767
Üyeler
190,801
Son üye
SEASKYE
Geri