Siyasette gücünü koltuktan alanlar ile makama yakışanlar..?

ASELS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
944
Hiç bir halta yaramayan ama yalakalıkta bir numara olabilmeyi başaranlar ile kendi emeği, çalışması ve dürüstlüğü, ahlaklı oluşu ile makam, mevki sahibi olanları tartışalım istedim. Gerçi bu zamanda hele hele siyasette böyle adamlar bulmak bence neredeyse imkansız ama yine de belki vardır 🤣

Siyasette ilk olarak Akparti ye bakalım:

4 güçlü beyefendi ve 2 hanımefendi ben bilirim: Şuan bakan olarak görev yapan :

2026-02-11_11-04.webp
2026-02-11_11-06.webp
2026-02-11_11-05.webp
2026-02-11_11-05_1.webp

2026-02-11_11-08.webp

Hakan Fidan ve Yaşar Güler Paşa zaten en sağlam duranlar koltuklarında, işin mutfağından, kaynağından yetişmiş, yetiştirilmişler... Kimse dokunamaz onlara kanımca :)

Murat Kurum ve Mehmet Şimşek de kendini sağlam konumlandırmış durumdalar, ikisi de işlerindeki maharetleri sebebiyle hükümette görev alıyorlar ama ikisinin de beğeneni yanında beğenmeyeni de var :D

Fatma Şahin çok çalışkan ve doğru, düzgün bir insan bana göre, Mahinur Özdemir Göktaş da yalakalık ile gelenler gibi değil gerçekten o makamı hak edebilecek bir kişi olarak kendini gösteriyor bence, doğru bildiğini açıkça, çekinmeden söyleyebilen, bu uğurda koltuğa yapışanlar gibi davranmayan bir karaktere sahipler.

Muhalefet ise yok ki 😅

Hakan fidanın radarına ne takıldı öyle 😎🇹🇷🇹🇷
Edit bakanı

hiç kimse yakışmıyor

Halk düşmanı bir partide makama yakışan biri olduğunu iddia etmek için ülke gündemini havuz medyasından takip etmek yeterlidir. Biat etmeyen vatandaşı terörist olarak gören ve protesto hakkını elinden alan bir tiranlığın olduğu yerde halk ve hükümet vardır sadece. Dün adalet bakanlığına Akın Gürlek'in getirilmesi, AKP'nin bürokrasi alanında yaptığı en büyük skandaldır. Ülkedeki yargının bağımsız ve tarafsız olmadığını sadece Türkiye'ye değil, dünyaya duyurmuş olduk!

Siyaset halkı kandırma sanatıdır veya filmidir... En iyi oynayanlar rolünün hakkını verebilenlerdir. Muhalefet yok ki, hükümet devrilsin 🤣 Siz bu beceriksiz muhalefete bel bağlarsanız daha çok beklersiniz. Zaten ben chp nin aslında gizliden gizliye akpartiye çalıştığını düşünüyorum. Siz bunu kabullenemiyorsunuz ama bir gün chp akpartiye biat ettiğinde oynanan tiyatroyu iş geçtikten sonra anlarsınız. Kamera önünde dövüşürler, küfürleşirler ama aslında birbirlerine aşıktırlar, bence 😂

Hiç bir halta yaramayan ama yalakalıkta bir numara olabilmeyi başaranlar ile kendi emeği, çalışması ve dürüstlüğü, ahlaklı oluşu ile makam, mevki sahibi olanları tartışalım istedim. Gerçi bu zamanda hele hele siyasette böyle adamlar bulmak bence neredeyse imkansız ama yine de belki vardır 🤣

Siyasette ilk olarak Akparti ye bakalım:

4 güçlü beyefendi ve 2 hanımefendi ben bilirim: Şuan bakan olarak görev yapan :

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hakan Fidan ve Yaşar Güler Paşa zaten en sağlam duranlar koltuklarında, işin mutfağından, kaynağından yetişmiş, yetiştirilmişler... Kimse dokunamaz onlara kanımca :)

Murat Kurum ve Mehmet Şimşek de kendini sağlam konumlandırmış durumdalar, ikisi de işlerindeki maharetleri sebebiyle hükümette görev alıyorlar ama ikisinin de beğeneni yanında beğenmeyeni de var :D

Fatma Şahin çok çalışkan ve doğru, düzgün bir insan bana göre, Mahinur Özdemir Göktaş da yalakalık ile gelenler gibi değil gerçekten o makamı hak edebilecek bir kişi olarak kendini gösteriyor bence, doğru bildiğini açıkça, çekinmeden söyleyebilen, bu uğurda koltuğa yapışanlar gibi davranmayan bir karaktere sahipler.

Muhalefet ise yok ki 😅
milletvekilleri maaş almamalı benim fikrim ve 5 yıl değil her yıl seçim olmalı ben babama bile 5 yıl güvenemem insanlar bunlara nasıl güveniyor 5 yıl yetki veriyor arkadaş aklım almıyor

Siyaset halkı kandırma sanatıdır veya filmidir... En iyi oynayanlar rolünün hakkını verebilenlerdir. Muhalefet yok ki, hükümet devrilsin 🤣 Siz bu beceriksiz muhalefete bel bağlarsanız daha çok beklersiniz. Zaten ben chp nin aslında gizliden gizliye akpartiye çalıştığını düşünüyorum. Siz bunu kabullenemiyorsunuz ama bir gün chp akpartiye biat ettiğinde oynanan tiyatroyu iş geçtikten sonra anlarsınız. Kamera önünde dövüşürler, küfürleşirler ama aslında birbirlerine aşıktırlar, bence 😂

Nazi ve mafya ittifakına karşı nasıl bir muhalefet bekliyorsunuz da bu yok? Şu iki partinin toplamda %45 oy alması "Muhalefet yok!" ya da "halkı kandırma sanatı" diye açıklanamaz, hele ki bilişim çağında. Kesin olarak ahlâki çöküşün yansıması diyebiliriz.

Şu anki düzende şahıslar yok. Erdoğan ve arkasına sığınmış menfaat çetesi var. İş adamından mafyasına, bakanından milletvekiline, başdanışmanından belediye personeline... Yapılan her atama, alınan her karar bu menfaat gruplarının iç çatışmasına göre şekilleniyor.

Bu menfaat gruplarının herhangi bir görüşü, ülküsü, değeri... vs. yok. Menfaatlerini kaybetmemek için de yapacaklarının sınırı yok. Terörist başı öc*lanı hapisten çıkartmak da gayet olağan; 20 yıldır üyesi olduğun partinden istifa edip tam karşıya konumlanmak da gayet olağan. Yeter ki menfaatleri uyuşsun...

milletvekilleri maaş almamalı benim fikrim ve 5 yıl değil her yıl seçim olmalı ben babama bile 5 yıl güvenemem insanlar bunlara nasıl güveniyor 5 yıl yetki veriyor arkadaş aklım almıyor
Milletvekilleri bence de 5 kuruş maaş almamalılar, zaten makamdan dolayı her türlü desteği ve rüşveti alan alıyor, hatta yedi sülalelerine yetecek kadar ...

Benim bildiğim dev inşaat şirketleri, yüklü miktarda serveti olan mütehaitler hep bir siyasi ya da belediyenin yalakasıdır, onlardan arsa, iş alarak kendini zenginlikte arşa dayamaya çalılşırlar. 😂 Onların derdi başkadır, zenginlerin derdi daha zengin olmak ya da olamamak...Numara yapmasın kimse .. Bir zaman yalakalık yaptıkları kapılar yüzlerine kapanınca o kapılarda savaş tantanası yapanlara asla inanmamak lazım. :)

Aç, masum, rüşvet vermeyen, iş bulamayan, okumak için para ve olanak bulamayan halk başkadır.

Bu ülkede en çok hırsızlık yapan ve rüşvet verenler sırasıyla:
1) Milletvekili seçilebilmek için parti parti koşan şirket sahipleri (geleceğin Trump'ı olabilme hayali ile yaşayan özellikle hırsız mütehaitler ve inşaatçılar gibi...)

2) Belediye başkanları

3) Bankalar

4) Tekel şirketler (Türk telekom gibi... )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,572
Üyeler
188,781
Son üye
Hayreet
Geri