Yardım Yurtdışı ps 5 alma gumruk sıkıntı olur mu

Reaksiyon skoru
0
yurtdışından ps 5 alıcam ya yunanistandan yada hollandadan tax free ile tabii ki ama şey konusunda kafam çok karıştı gümrük sıkıntı olmadan sokulabiliyormu kişisel kullanım olucak sonuçta 1 adet olucak ps 5

kutuyu açmalımıyım bu konuda bir tecrübesi yada bilgisi olan varsa yardım ederse cok iyi olur

Hiç bir sıkıntı olmaz 1 tane olduğu için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtdışından ps 5 alıcam ya yunanistandan yada hollandadan tax free ile tabii ki ama şey konusunda kafam çok karıştı gümrük sıkıntı olmadan sokulabiliyormu kişisel kullanım olucak sonuçta 1 adet olucak ps 5

kutuyu açmalımıyım bu konuda bir tecrübesi yada bilgisi olan varsa yardım ederse cok iyi olur
430€ muafiyet olduğu için düz modeli normal sokabiliyorsun da Pro sıkıntı biraz.

Yolcu beraberi hediyelik eşya muafiyeti nedir?
Cevap:
Transit yolcular hariç olmak üzere, yolcu beraberinde getirilip serbest dolaşıma sokulan gayri ticari nitelikteki, kişisel ve ailevi kullanıma mahsus veya hediye edilmek üzere getirilen eşyaya muafiyet tanınır. Muafiyet, her bir yolcu için toplam gerçek kıymeti 430 Avro'yu geçmeyen eşya için uygulanır. Ancak, 15 yaşından küçük yolcular için bu miktar 150 Avro olarak uygulanır.

430 euroyu hiç duymadım belki yeni gelmiş olabilir ama 1 tane kendi kullanımın için alabilirsin hiçbir sıkıntı yapamazlar hakkın var çünkü.Yurtdışından almak aşşırı mantıklı neredeyse yarı fiyatına geliyor bende öyle yapcam

Geri