Windows 11 Nvidia Performans Düşüklüğü Çözümü

canimbenes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
Merhabalar. X de gezerken windows 11 kullanan Nvidia kullanıcılarının KB5074109 güncellemesinden sonra büyük bir performans kaybı yaşadıklarını gördüm. Buna çözüm olarak Güncelleme Geçmişinden Güncellemeyi sil tarzında bir ibare ile güncellemeyi silmemiz gerektiği söylenmiş. Sizin bir fikriniz var mı?

Ekler

• IMG_6118.webp
    IMG_6118.webp
    50.9 KB · Hit: 34
Merhabalar. X de gezerken windows 11 kullanan Nvidia kullanıcılarının KB5074109 güncellemesinden sonra büyük bir performans kaybı yaşadıklarını gördüm. Buna çözüm olarak Güncelleme Geçmişinden Güncellemeyi sil tarzında bir ibare ile güncellemeyi silmemiz gerektiği söylenmiş. Sizin bir fikriniz var mı?
bende bir sorun olmadı sizde sorun yoksa boşverin

surumun 7623 ise, son guncelleme ile 7705 yukseltin.

Bu sorunu çözeli çok oldu. Dün de birine yazdım, bizim yerli haber sayfalarına haber yeni gitmiş 1 haftadır gündem ediyorlar. Sorun 1 ay önce globalde konuşulmuş ve Microsoft düzeltmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,906
Üyeler
188,849
Son üye
zamanyolcusutan
Geri