12 bin liraya kadar monitör tavsiyesi

Kaganv2

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
12000
Normal monitörüm 5 ms 720p 18.5 inc 60 Hz. Arkadasım kendi monitörünü ödünc verdi. 180 Hz 1080p 27 inc 1ms ve dahili hoparlörü var. Tabiri caizse aşık oldum diyebilirim. Rekabetci oyunlarda flick seviyem gelişti oyunu daha rahat okuyabiliyorum. Hikayeli oyunların kalitesi bir ton arttı anlayacağınız sürünüyormusum neyse monitör olaylarını bilmiyorum ama IPS olması iyimiş (IPS'in icinde farklı türler var ondan anlamadım) 180 Hz ve üstü 27 inc zaten düsük ms monitör olurlar ve son olarak dahili hoparlörü olması gerekli (eğer cok sıkıntı cıkarırsa taviz verilebilir)
Birde hangi kampanyaları takip etmeliyim ? bir tek gaming gecesini biliyorum

Normal monitörüm 5 ms 720p 18.5 inc 60 Hz. Arkadasım kendi monitörünü ödünc verdi. 180 Hz 1080p 27 inc 1ms ve dahili hoparlörü var. Tabiri caizse aşık oldum diyebilirim. Rekabetci oyunlarda flick seviyem gelişti oyunu daha rahat okuyabiliyorum. Hikayeli oyunların kalitesi bir ton arttı anlayacağınız sürünüyormusum neyse monitör olaylarını bilmiyorum ama IPS olması iyimiş (IPS'in icinde farklı türler var ondan anlamadım) 180 Hz ve üstü 27 inc zaten düsük ms monitör olurlar ve son olarak dahili hoparlörü olması gerekli (eğer cok sıkıntı cıkarırsa taviz verilebilir)
Sistem özelliklerin nedir daha çok fps oyunlarımı odaklısın yoksa keyifcimisin hikayeli vb her tarz oynarımmı diyorsun

ne tür oyunlar oynuon ona göre söyleyelim

"Rekabetci oyunlarda flick seviyem gelişti oyunu daha rahat okuyabiliyorum. Hikayeli oyunların kalitesi bir ton arttı "
Bu dediklerin normal senin monitör fosil kral. Ama dediğim gibi 2k için sistemin yetersiz. Bence 1080p 240Hz falan al paranda cebinde kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri