RKS R250 Sıfır KM Alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
225000
Arkadaşlar merhaba, sıfır bir R250 almayı planlıyorum. Motor tecrübem var, tek isteğim, 2. el ile uğraşmamak, bundan dolayı sıfır almak istiyorum. 15.000KM ye kadar kullanacağıma eminim. Acil bir durumda, başlarda hemen satabilecek bir motor önerisi arıyorum. Başka alternatiflere açığım.

Alınmaz. Bu fiyatlara hayatta alınmaz.
Acil durumda bu motoru nasıl satacaksın? Japonlar satılmıyorken, Çin nasıl anında satılsın? Bu motor "Acil bir durumda, başlarda hemen satabilecek bir motor" kesinlikle değil.

Sıfır takıntın varsa alıp çok uzun süre kullancaksan bence alınır. İlerde satıp model yükselticem dersen çok zarar edersin söylim

Kral düşük bütçeyle sifir motor tavsiye etmem bunun bakımı var sigortası var masrafları çok uğraşma bence

Sıfır takıntın varsa alıp çok uzun süre kullancaksan bence alınır. İlerde satıp model yükselticem dersen çok zarar edersin söylim
Zaten mesela 15000KM den sonra satılsa bile ucuza gideceğini biliyorum. Yani harçlık fiyatı gibi bir şey olur. Sadece beni 15000KM götürebilir mi acaba? Ondan sonra yükseltmem garanti zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral düşük bütçeyle sifir motor tavsiye etmem bunun bakımı var sigortası var masrafları çok uğraşma bence
225000TL ye kadar en azından 15000KM kadar beni idare edecek motor lazım. Sigorta, masraflar vs. onlar için ayrı bütçem hazır zaten.

15000KM kadar Allah'tan bir şey olmazda kullanırım. Ondan sonra satmam bile, garaja atarım.

Zaten mesela 15000KM den sonra satılsa bile ucuza gideceğini biliyorum. Yani harçlık fiyatı gibi bir şey olur. Sadece beni 15000KM götürebilir mi acaba? Ondan sonra yükseltmem garanti zaten.

225000TL ye kadar en azından 15000KM kadar beni idare edecek motor lazım. Sigorta, masraflar vs. onlar için ayrı bütçem hazır zaten.

15000KM kadar Allah'tan bir şey olmazda kullanırım. Ondan sonra satmam bile, garaja atarım.
Hocam bu para bu motora verilmez sonuna kadar saçmalık. Benim tercihlerime göre yerinde olsam ns200 ug2 alırdım tabi rafine zevkleri olan insanlar da olabilir. Bajaj motor bloku olarak seni tahmin edeceğinden daha çok götürebilir. Ama unutma yeni kasa olanı " ug2 " biraz model bak istersen. Ben önerimi sundum.

Hor kullanmazsan bakımlarını zamanında yaparsan sıkıntısız 15k km yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,609
Üyeler
189,120
Son üye
aydeniz00
Geri