Annem geçen cuma TT Abonelik Sözleşmesi'ni imzaladı. Sözleşmeden önce TT çalışanı adresimizde max. 24mbps altyapı olduğunu söyledi ve 24mbps paket sattı. 2-3 gün sonra kurulum için ekip geldi. Ama kapımıza gelip altyapınız yok. Altyapı yapacağız deyip hemen gittiler. 3 gündür herhangi bir gelişme yok. Şu an veya altyapı yaptıktan sonra sözleşmeyi iptal edip başka bir ISS'e geçiş yapabilir miyiz? Çünkü bu paket hem yavaş hem de pahalı (ilk 9 ay 750, son 9 ay 890TL). Veya alternatif başka bir öneriniz var mı?
Ekleme: E-devlet'te abonelik gözükmüyor.
Ayrıca cevap yazmadan önce şu konularıma da bakmanızı istiyorum:
techolay.net
Ekleme: E-devlet'te abonelik gözükmüyor.
Ayrıca cevap yazmadan önce şu konularıma da bakmanızı istiyorum:
Daha önce birçok farklı siteden defalarca kez altyapı sorgulama yaptım. Hepsinde "altyapınız yok" yazıyordu. Ama dün bir yakınımızdan aldığımız numarayla TT'u aradık. Sonra onlar farklı bir numaradan arayıp adresimizin max. 24mbps desteklediğini ve fiyatının ilk 9 ay 750, son 9 ay 890TL olduğunu söylediler ve ekip yönlendiriyoruz dediler. TT'dan bir çalışan gelip başvuru formunu falan doldurdu. 100mbps'yi sorduğumuzda altyapının eskiden yapıldığını ve max. 24mbps desteklediğini söyledi. Hatta eğer internette 100mbps desteklediği yazıyorsa ya da sizi arayıp 100mbps satmak isterlerse...
- ali_tr
- Cevaplar: 33
- Forum: İnternet Sağlayıcılar
Altyapı sorgu sonuçları doğru mu?
Daha önce birçok farklı siteden defalarca altyapı sorgulaması yaptım ve hepsinde "altyapı yok" sonucu alıyordum. Ancak dün bir yakınımızdan aldığımız numara üzerinden Türk Telekom'u aradık. Daha sonra farklı bir numaradan dönüş yaparak adresimizin maksimum 24 Mbps desteklediğini, fiyatın ilk 9...