anladım ben iade talebi oluşturdfum görselleri ekleyip, bir hevesle aldım ekran kırık geldi böyle işin içine tüküreyim, yarın kargoya iade vereceğim. tutanak olsun olmasınTutanak tutturma kargoyu teslim alıtken oluyor.Eğer kutu dışında soruj olmayıp üründe sorun varsa satıcıya iade ederken kutu görseli ve ürünün fotografını koyup iade etmelisiniz
Aptek teknolojiHangi firmadan aldınız?
yarın tutanak tutup iadeye vereceğim, hiç anlamıyorum ya kargocuların yaptığı iş yada satıcı firma özenle paketlemedi, yoktan yere iş çıktıKapalıyken belli olmuyor mu? Kapalıyken de fotoğraf çekip onu da gönderin firmaya. Elinizde de bulunsun her ihtimale karşı.
Bidahakine bu tarz kargoda zarar görebilen veya yüksek ücret ödediğiniz siparişleriniz için video kaydıyla kutu açılışı yapın.KONUYLA İLGİLİ GÜNCELLEME EKLİYORUM, SATICILAR İADEMLE İLGİLİ İLGİLENDİLER İADESİNİ SAĞLADILAR
Alıntıyı görüntüle
maksat satıcı yada pazar yerlerinin müşteri memnuniyetini göstermek , bu arada pazarama çok rezil bir uygulama, bir daha ordan satın alım yapmam .Konu açmanızın nedenini anlayamadım. Eskiden bu tarz durumlarda olaylar yaşandığında firma iade kabul etmediğinde ya da kargo bu durumu üstlenmediğinde konu açılır ve bunun üzerine tartışılırdı. Şimdi her olaya konu açılır olud :/ Geçmiş olsun güzel monitör aslında.
İş bankasına ait aslında ama bende sevmiyorum.maksat satıcı yada pazar yerlerinin müşteri memnuniyetini göstermek , bu arada pazarama çok rezil bir uygulama, bir daha ordan satın alım yapmam .