Kaça aldın acaba hocam işlemciyi merak ettim.İşlemci: Ryzen 7 5700x
Ekran Kartı: 1660 super
Psu: Xigmatek X-Power 650 W Power Supply
Ram: 2X Crucial Ballistix Sport 8 GB 3000MHz DDR4
Daha yeni ryzen 7 5700x işlemci aldım sizce bu setupa hangi anakartı tercih etmeliyim?
Fiyata bağlı b serisi herhangi bir şey alabilirsin üzmez.İşlemci: Ryzen 7 5700x
Daha yeni ryzen 7 5700x işlemci aldım sizce bu setupa hangi anakartı tercih etmeliyim?
bütçeniz nedir hocamİşlemci: Ryzen 7 5700x
bütcem suan sınırsız ama cok pahalı bişey istemiyorum kalitesiz en düsüklerdende istemiyorum orta sekment bi anakart güzel olabilirbütçeniz nedir hocam
7500e alıcagım işlemciyi oc den felan pek anlamıyorum valorant oynadıgım için daha çok işlemciyi ekran kartıma göre üst sekment seçmeye çalıştımKaça aldın acaba hocam işlemciyi merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyata bağlı b serisi herhangi bir şey alabilirsin üzmez.
Hatta oc yapmayacaksan a serisi bile olur
5700x için 7500tl çok çok fazlabütcem suan sınırsız ama cok pahalı bişey istemiyorum kalitesiz en düsüklerdende istemiyorum orta sekment bi anakart güzel olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7500e alıcagım işlemciyi oc den felan pek anlamıyorum valorant oynadıgım için daha çok işlemciyi ekran kartıma göre üst sekment seçmeye çalıştım
Am4 için çok bir şey bekleme ikinci el alne yapmalıyım ki indirim olur bu dönem içinde
En son 5k civariydi hatirladigim kadariyla. Araştırın ama anakartta ikinci ele yonelmeyinpiyasası ne kadar b550 lerin kaça almalıyım sizce
2. elde 3 4 arası vardır b550, sıfırda 5000 e güzel modeller bulursun.piyasası ne kadar b550 lerin kaça almalıyım sizce