ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS alınır mı? ?

exa_tr

80+
Reaksiyon skoru
51
10 11k civarı bütçem vardı çok satan bir model beylikdüzü mağazasına gidip alacağım sizce alınır mı? veya bu fiyata daha iyisi varmı ve

TUF GAMING VG27AQL5A

üstteki modelide düşündüm aynı fiyat sayılır düşük ms ve 210 hz sizce hangisi veya başka ne vardırki

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hf-freesync-oyuncu-u-fiyati,101029078.html 7kya aldım şu mönitörü memnunum 5.6k şuan pazaramada satıcı paunı da yüksek bence ips panel alacaksan şu monitör şu fiyat pek düşünmenin anlamı yok yine bi araştır istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sormadım ama 2k mı istiyorsun
hocam 2K almak istiyorum ileriye dönük olsun zaten genellikle dizi film ders makarasına oyun oynuyorum

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hf-freesync-oyuncu-u-fiyati,101029078.html 7kya aldım şu mönitörü memnunum 5.6k şuan pazaramada satıcı paunı da yüksek bence ips panel alacaksan şu monitör şu fiyat pek düşünmenin anlamı yok yine bi araştır istersen

sormadım ama 2k mı istiyorsun
hocam satıcı soru cevap kısmına ürün ölü pikselli yazmış kusurlu ürün yani

hocam 2K almak istiyorum ileriye dönük olsun zaten genellikle dizi film ders makarasına oyun oynuyorum
anladım hocam

hocam satıcı soru cevap kısmına ürün ölü pikselli yazmış kusurlu ürün yani
hocam yeni gördim 1 ölü piksel yazmış adam ama bilmiyorum yine de ölü pikselsiz almak daha mantıklı olur ama gerçekten 1tane ise sadece ondan da çok bişey olmaz o fiyata öneri olmasın ama şahsen bütçem çıkmazsa alırdım ben

10 11k civarı bütçem vardı çok satan bir model beylikdüzü mağazasına gidip alacağım sizce alınır mı? veya bu fiyata daha iyisi varmı ve

TUF GAMING VG27AQL5A

üstteki modelide düşündüm aynı fiyat sayılır düşük ms ve 210 hz sizce hangisi veya başka ne vardırki

TUF GAMING VG27AQL5A

Bu fiyata değecek bir monitör değil, sadece ROG olması dışında.Başka markalar da var ama kendi kullandığım monitörü her zaman tavsiye ediyorum
Philips Evnia 2K 240 HZ
Aoc 2K 240 HZ
Bu karşılaştırmayı inceleyebilirsin.
Philips ve AOC 240 Hz + 20 HZ OC ile birlikte 260 Hz veriyor. Philips 200 Hz e kadar 10 bit renk derinliği veriyor.200 HZ üstünde 8 bit. Hoparlörü de mevcut. Mağazasından da teslim alabilirsin
Beyaz çerçevesi ve ayakları ile beyaz sistem için güzel seçenek.

marka ürünün arkasında durmuyor servis çok kötü haberin olsun

Bu fiyata değecek bir monitör değil, sadece ROG olması dışında.Başka markalar da var ama kendi kullandığım monitörü her zaman tavsiye ediyorum
Philips Evnia 2K 240 HZ
Aoc 2K 240 HZ
Bu karşılaştırmayı inceleyebilirsin.
Philips ve AOC 240 Hz + 20 HZ OC ile birlikte 260 Hz veriyor. Philips 200 Hz e kadar 10 bit renk derinliği veriyor.200 HZ üstünde 8 bit. Hoparlörü de mevcut. Mağazasından da teslim alabilirsin
Beyaz çerçevesi ve ayakları ile beyaz sistem için güzel seçenek.
https://www.epey.com/monitor/karsil...-tuf-gaming-vg27aql5a_philips-27m2n3501pa-00/ HOCAM dediğim diğer modeli ekledim evnia ile kafa kafayalar gibi sanki bi bakarmısınız

marka ürünün arkasında durmuyor servis çok kötü haberin olsun
hocam monitör üreticilerine genellikle servispoint bakıyor dediğiniz bu servisse genel problem o zaman

https://www.epey.com/monitor/karsil...-tuf-gaming-vg27aql5a_philips-27m2n3501pa-00/ HOCAM dediğim diğer modeli ekledim evnia ile kafa kafayalar gibi sanki bi bakarmısınız
Şu konuyu inceleyebilirsin
@Tayfunns

Şu konuyu inceleyebilirsin
@Tayfunns
@Tayfunns hocam aslında bir el atsa monitör gurmesi biraz

Vg27aql5a da cw şikayetleri vardı g27q2 öneririm.
hocam gigabyte konusunda ön yargım var zamanında g24f2 aldık garantiden sıfırı geldi 2yıl geçmeden yine bozuldu güvenemiyorum vatandan +1 yl garantide almayı düşünüyorum sizce fiyatını hakediyormu vg27aql5a

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,512
Üyeler
189,097
Son üye
Saluda
Geri