10 11k civarı bütçem vardı çok satan bir model beylikdüzü mağazasına gidip alacağım sizce alınır mı? veya bu fiyata daha iyisi varmı ve
hocam 2K almak istiyorum ileriye dönük olsun zaten genellikle dizi film ders makarasına oyun oynuyorumhttps://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hf-freesync-oyuncu-u-fiyati,101029078.html 7kya aldım şu mönitörü memnunum 5.6k şuan pazaramada satıcı paunı da yüksek bence ips panel alacaksan şu monitör şu fiyat pek düşünmenin anlamı yok yine bi araştır istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sormadım ama 2k mı istiyorsun
hocam satıcı soru cevap kısmına ürün ölü pikselli yazmış kusurlu ürün yanihttps://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hf-freesync-oyuncu-u-fiyati,101029078.html 7kya aldım şu mönitörü memnunum 5.6k şuan pazaramada satıcı paunı da yüksek bence ips panel alacaksan şu monitör şu fiyat pek düşünmenin anlamı yok yine bi araştır istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sormadım ama 2k mı istiyorsun
anladım hocamhocam 2K almak istiyorum ileriye dönük olsun zaten genellikle dizi film ders makarasına oyun oynuyorum
hocam yeni gördim 1 ölü piksel yazmış adam ama bilmiyorum yine de ölü pikselsiz almak daha mantıklı olur ama gerçekten 1tane ise sadece ondan da çok bişey olmaz o fiyata öneri olmasın ama şahsen bütçem çıkmazsa alırdım benhocam satıcı soru cevap kısmına ürün ölü pikselli yazmış kusurlu ürün yani
10 11k civarı bütçem vardı çok satan bir model beylikdüzü mağazasına gidip alacağım sizce alınır mı? veya bu fiyata daha iyisi varmı ve
TUF GAMING VG27AQL5A
üstteki modelide düşündüm aynı fiyat sayılır düşük ms ve 210 hz sizce hangisi veya başka ne vardırki
Bu fiyata değecek bir monitör değil, sadece ROG olması dışında.Başka markalar da var ama kendi kullandığım monitörü her zaman tavsiye ediyorum10 11k civarı bütçem vardı çok satan bir model beylikdüzü mağazasına gidip alacağım sizce alınır mı? veya bu fiyata daha iyisi varmı ve
TUF GAMING VG27AQL5A
üstteki modelide düşündüm aynı fiyat sayılır düşük ms ve 210 hz sizce hangisi veya başka ne vardırki
https://www.epey.com/monitor/karsil...-tuf-gaming-vg27aql5a_philips-27m2n3501pa-00/ HOCAM dediğim diğer modeli ekledim evnia ile kafa kafayalar gibi sanki bi bakarmısınızBu fiyata değecek bir monitör değil, sadece ROG olması dışında.Başka markalar da var ama kendi kullandığım monitörü her zaman tavsiye ediyorum
Philips Evnia 2K 240 HZ
Aoc 2K 240 HZ
Bu karşılaştırmayı inceleyebilirsin.
Philips ve AOC 240 Hz + 20 HZ OC ile birlikte 260 Hz veriyor. Philips 200 Hz e kadar 10 bit renk derinliği veriyor.200 HZ üstünde 8 bit. Hoparlörü de mevcut. Mağazasından da teslim alabilirsin
Beyaz çerçevesi ve ayakları ile beyaz sistem için güzel seçenek.
hocam monitör üreticilerine genellikle servispoint bakıyor dediğiniz bu servisse genel problem o zamanmarka ürünün arkasında durmuyor servis çok kötü haberin olsun
Şu konuyu inceleyebilirsinhttps://www.epey.com/monitor/karsil...-tuf-gaming-vg27aql5a_philips-27m2n3501pa-00/ HOCAM dediğim diğer modeli ekledim evnia ile kafa kafayalar gibi sanki bi bakarmısınız
@Tayfunns hocam aslında bir el atsa monitör gurmesi birazŞu konuyu inceleyebilirsin
@Tayfunns
- Ucuzdan pahalıya doğru gideceğim
- Hiç bir bilgi bulunmayan modeller var, bu yüzden listede yoksa eklemediğim monitörün kötü olduğunu düşünmeyin, bilgi yok diye eklemedim.
- Eğer bir sorunu varsa veya ek bilgi falan eklemek istersem not olarak düşeceğim.
- Güvenilir markaların dışına çıkmadan öneri yapacağım.
- Tier list şeklinde olmayacak çünkü epey uğraştırıcı.
- Verilen bilgiler kâğıtüstü veriler değildir, ölçüm cihazı vasıtasıyla elde edilen inceleme verileridir. Eğer yeterli bilgi yoksa, not olarak neden iyi olduğunu düşündüğümü açıklayacağım.
- Fiyatları takip edip en...
- Tayfunns
- Cevaplar: 196
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Vg27aql5a da cw şikayetleri vardı g27q2 öneririm.@Tayfunns hocam aslında bir el atsa monitör gurmesi biraz
hocam gigabyte konusunda ön yargım var zamanında g24f2 aldık garantiden sıfırı geldi 2yıl geçmeden yine bozuldu güvenemiyorum vatandan +1 yl garantide almayı düşünüyorum sizce fiyatını hakediyormu vg27aql5aVg27aql5a da cw şikayetleri vardı g27q2 öneririm.