Yardım Manyetik %75 lik bir klavye lazım

tamam başka bişi öner hocam ozaman hakkı değil diyorsun

babus %63 önerebilirim 60 önerebilirim ama 75 suanda az işte piyasada ondan oneremiyorum 60 okyse onereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

renk secenekleride var ama stogu varmı bilmiyorum

bukdr çıkarsa butcen cok fena bu mesela gercekten yani harbili çok çok fena guzel bi klavye wootinge en yakın fiyatı guzel klavyelerden

hocam f tuşları lazım birde masa büyük zaten %75 lik tam oturuyor ondan istiyorum

fn + hangi sayıya basarsan f oluyor zaten ama cok fp güzel urunler yok 75'de babus cok rekabetci oynamıyorsan ve 1600'e bulduysan o howl'u alabilirsin ama 2.5 vs hakkı degil dedigim gibi 1.6 1.7 guzel fiyatlar

babus %63 önerebilirim 60 önerebilirim ama 75 suanda az işte piyasada ondan oneremiyorum 60 okyse onereyim

renk secenekleride var ama stogu varmı bilmiyorum
mesela jet 75 in stoğunu bekleyip 2.5 dan kapatabilirim 4-5 arası bütçem olsa yunzii rt75 pro alırım

bukdr çıkarsa butcen cok fena bu mesela gercekten yani harbili çok çok fena guzel bi klavye wootinge en yakın fiyatı guzel klavyelerden

fn + hangi sayıya basarsan f oluyor zaten ama cok fp güzel urunler yok 75'de babus cok rekabetci oynamıyorsan ve 1600'e bulduysan o howl'u alabilirsin ama 2.5 vs hakkı degil dedigim gibi 1.6 1.7 guzel fiyatlar
hocam biliyorum fn+ ama şahsi olarak 75 istiyorum epomaker he 75 mag alıcam başka öneri gelmiyorsa 3 bine

evet o butcelere cıksan 75'lik klacyeler başlıyor zaten ama 2 3 civarında sınırlı
hocam teşekkür ediyorum ben başka arkadaşlardan öneri almak istiyorum w75,w60,madlions gibi klavyeler duymak istemiyorum

EPOMAKER HE75 MAG Mİ YOKSA HOWL 75 Mİ

Hocam bu bütçede manyetik alırsanız diğer özelliklerden feragat etmeniz gerekiyor onu da göz önünde bulundurun

Hocam bu bütçede manyetik alırsanız diğer özelliklerden feragat etmeniz gerekiyor onu da göz önünde bulundurun
Hocam he75mag bulursam almayı düşünüyorum istediğim herşeyi kapsıyor ancak başka modellerde olur bütçe 3 ü geçmicek şekilde arıyorum %75 lik bence bulunur gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,254
Üyeler
189,235
Son üye
Opric
Geri