Selamlar hocam, bir gün forumdaş buluşması yapabiliriz.Osmaniyeli değilim ama her hafta osmaniyedeyim
Dörtyoldan selamlar.
Fıstığın çiğ fiyatına kavrulmuş ve ezilmiş hali iyi fiyat.
buzdolabı ömrü de mi 4 ay? şimdi almışken 4 kilo alayım diyorum da bitiriemem, bozulur diye çekincem yok değil.Ben normalde Bim e falan gelen şekerli şeylerden alıyordum, bunu Instada tesadüfen denk geldim, 1 senedir, 2 ayda bir 4 kilo bitiriyoruz 2 kişiAma sadesini seviyorum ben. Bir kere kakaolusunu denedim güzeldi ama sadesi daha iyi.
Katkısız koruyucusuz diye alıyorum, siparişi verdikten sonra çekimi yapıp gönderiyor. 4 ay içinde tüketilmesini tavsiye ediyor, katkısız olduğu için.
4 ay diye aklımda kalmış ama 6 ay olduğunu söyledi.buzdolabı ömrü de mi 4 ay? şimdi almışken 4 kilo alayım diyorum da bitiriemem, bozulur diye çekincem yok değil.
sen baya seviyon o zaman direk kaptan yiyorsun4 ay diye aklımda kalmış ama 6 ay olduğunu söyledi.
Havalar sıcakken bana ürünleri buzdolabında muhafaza etmem gerektiğini söylemişti.
Siparişim gelince 3 tanesi dolapta saklıyorum, yediğimi dolaba koymuyorum. Her gün dolaba sok çıkar yaparsam ısı değişikliğinden kolay bozulur diye düşünüyorum.
Ben seviyorum ama annem daha çok seviyor.sen baya seviyon o zaman direk kaptan yiyorsunAlayım madem ya olmadı hediye ederim komşuya aynı paraya gelecek zaten
Kesinlikle bakılmalı zaten ben de baktım sipariş vermeden önce, arkadaşın önyargılı yaklaştığını düşündüğüm için öyle söyledim.Firmadan alışveriş yapmış birisi olarak söylüyorum. Arkadaş haklı. Bu önemli bir detay. Güncel olarak yüklenmesi önemli bir test. Normal bir beklenti. Fıstık ve fıstık ezmesi küf riski çok yüksek ürünler. Siteye de eklense iyi olur. Firmanın ürünlerini beğendim bu arada. İyi alışverişler.
Neden olmasın.Selamlar hocam, bir gün forumdaş buluşması yapabiliriz.
Biz de Dörtyol'a az gelmedik, Turunçgil'de az oturmadık.
Burada bir çerez dükkanı var. İnternetteki fiyattan biraz daha uyguna geliyor, tavsiye ederim.