🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

Gördüğüm kadarıyla firmanın aflatoksin analizi vs yok. Dünyada en fazla aflatoksin barındıran yiyeceklerden biridir fıstık ezmesi.

O nedenle öyle önüne gelen yerden ucuz diye fıstık ezmesi almayın.
Sitede yok sanırım fakat Instagram hesaplarında paylaşmışlar, biraz yargılayıcı bir yorum olmuş.

Yaklaşık 1 senedir tükettiğim marka. Firma sahibi forumumuza özel 4 Kilo Sade ve 4 Kilo 4 çeşit kampanyasında geçerli %10 indirim sağlayan "donanim100" diye bir kod oluşturmuş. 800 TL lik paket 720 TL ye düşüyor.
Fırsattan istifade hemen ben de sipariş verdim :)
Ürünlerde koruyucu katkı olmadığı için 4 ay içinde tüketilmesi gerekiyor. Biz 2 kişi 2-2,5 ay gibi sürede tüketiyoruz. Bilginiz olsun.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Düzenleme: Tavsiye edilen tüketim süresi 4 değil 6 aymış
ulan koddan önce aldık iyi mi? :kekw:

kupon kullanım sınırına ulaşıldı diyor.
Ekran görüntüsü 2026-02-12 105057.webp

Sadece iki pakette geçerli yapılmış kod. 4 kilo sade yada 4 kilo karışık. Sen hangisinde denedin?

benim ödemede hata oldu. tekrar almaya çalışınca bu hatayı veriyor :S

720ye düşüyor gösteriyor ama iki tane onay verdiğimiz tik var ya orada hata veriyor.

benim ödemede hata oldu. tekrar almaya çalışınca bu hatayı veriyor :S
Sepete ekleyip kodu yazinca sıkıntı olmadı. İletişim kısmında satıcının numarası var görüş istersen. Yardımcı olacaktır

Güzel firmaymış :)
Ürün bugün geldi gayet güzel en azından ürünün saçma sapan makinelerde 50 takla atılarak yapılmadığını gördüm.
Lezzet olarak gayet iyiydi hatta züber vs göre daha kolay tok tutuyor.
Mesajı ciddiye alıp 100 TL indirim yapması da iyi olmuş.
Ben aldım ama 100 TL çok da önemli değil, bir sonraki sefere inşallah Alıntıyı görüntüle
kod niye kullanmadın tühh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alıntısı.webp

Osmaniye'de yaşayan biri olarak şehrimde yaşayan birini forumda ilk defa gördüm selamlar hocam.

İndirim için de sağ olasın hocam, adresi aldım kapılarına gideceğim :D
Osmaniyeli değilim ama her hafta osmaniyedeyim
Dörtyoldan selamlar.
Fıstığın çiğ fiyatına kavrulmuş ve ezilmiş hali iyi fiyat.

Sitede yok sanırım fakat Instagram hesaplarında paylaşmışlar, biraz yargılayıcı bir yorum olmuş.
Firmadan alışveriş yapmış birisi olarak söylüyorum. Arkadaş haklı. Bu önemli bir detay. Güncel olarak yüklenmesi önemli bir test. Normal bir beklenti. Fıstık ve fıstık ezmesi küf riski çok yüksek ürünler. Siteye de eklense iyi olur. Firmanın ürünlerini beğendim bu arada. İyi alışverişler.

Firmadan alışveriş yapmış birisi olarak söylüyorum. Arkadaş haklı. Bu önemli bir detay. Güncel olarak yüklenmesi önemli bir test. Normal bir beklenti. Fıstık ve fıstık ezmesi küf riski çok yüksek ürünler. Siteye de eklense iyi olur. Firmanın ürünlerini beğendim bu arada. İyi alışverişler.
Önemli bir test gerçekten. Özellikle gıda ürünlerinde hepimizin aynı düşünceyle yaklaşması lazım.İlk almadan önce fiyatı uygun diye ben de şüpheci bakmıştım.Ben de fıstık ezmesi almaya başladıktan sonra öğrendim. Bu test vardı önceden sitesinde diye hatırlıyorum. Site formatı değişmiş sanırım.

Geri