karışıkKarışık mı sade mi aldın
Sadeyi sürekli tüketiyorum, favorim.Kakaolusunu denedim güzel, Ballı ve hurmalı var sanırım, hiç denemedim ben. Bi arkadaşım almıştı, çocukları sadeden ziyade diğerlerini çok beğenmişler.Hem güzel,hem fiyatı iyiKarışıktan aldım ben de, fellas ın fıstık ezmesini pek sevmemiştim bunu çok övdünüz hocam güzeldir umarım
Sizede selamlar hocam merkez de mi yaşıyorsunuzOsmaniye'de yaşayan biri olarak şehrimde yaşayan birini forumda ilk defa gördüm selamlar hocam.
İndirim için de sağ olasın hocam, adresi aldım kapılarına gideceğim![]()
Sizin orada bu fıstığın festivali mi yapılıyor, instagram sayfasında öyle bi şey gördüm sankiSizede selamlar hocam merkez de mi yaşıyorsunuz
Evet hocam, merkezdeyim.Sizede selamlar hocam merkez de mi yaşıyorsunuz
Yapılıyor hocam evet, yer fıstığını her şeyde kullanıyoruz. Bir çerez markası var şehrimde online satış da yapıyorlar eğer isterseniz ve fazla tüketiyorsanız linkini verebilirim.Sizin orada bu fıstığın festivali mi yapılıyor, instagram sayfasında öyle bi şey gördüm sanki
Güzel firmaymışYaklaşık 1 senedir tükettiğim marka. Firma sahibi forumumuza özel 4 Kilo Sade ve 4 Kilo 4 çeşit kampanyasında geçerli %10 indirim sağlayan "donanim100" diye bir kod oluşturmuş. 800 TL lik paket 720 TL ye düşüyor.
Fırsattan istifade hemen ben de sipariş verdim
Ürünlerde koruyucu katkı olmadığı için 4 ay içinde tüketilmesi gerekiyor. Biz 2 kişi 2-2,5 ay gibi sürede tüketiyoruz. Bilginiz olsun.
4 Çeşit 4 Kilo Tanışma Yaz Kampanyası* Kargo Bizden Hediye! – Osmaniye Fıstık Ezmesi
www.osmaniyefistikezmesi.com
Alıntıyı görüntüleSPORCULARA ÖZEL 4 Kilo Sade(ŞEKERSİZ) Fıstık Ezmesi * Kargo Bizden Hediye – Osmaniye Fıstık Ezmesi
www.osmaniyefistikezmesi.com
Alıntıyı görüntüle
Düzenleme: Tavsiye edilen tüketim süresi 4 değil 6 aymış
Ne güzel ya. Bizim burada da her sene tarhana festivali yapılırEvet hocam, merkezdeyim.
Yapılıyor hocam evet, yer fıstığını her şeyde kullanıyoruz. Bir çerez markası var şehrimde online satış da yapıyorlar eğer isterseniz ve fazla tüketiyorsanız linkini verebilirim.
Beğendiğine sevindim, sade mi almıştın yoksa karışık mı?Güzel firmaymış
Ürün bugün geldi gayet güzel en azından ürünün saçma sapan makinelerde 50 takla atılarak yapılmadığını gördüm.
Lezzet olarak gayet iyiydi hatta züber vs göre daha kolay tok tutuyor.
Mesajı ciddiye alıp 100 TL indirim yapması da iyi olmuş.
Ben aldım ama 100 TL çok da önemli değil, bir sonraki sefere inşallah Alıntıyı görüntüle
Sade aldım şeker vs olmaması için (amacım kilo vermek)Ne güzel ya. Bizim burada da her sene tarhana festivali yapılırÇerez tarzı şeyleri pek tüketmiyorum ama fıstık ezmesi kahvaltıda en önemli parçam. Bazen sadece ekmeğin üzerine sürüp onla kahvaltı yapıyorum. Haliyle yağ ve protein deposu. Yüksek enerji veriyor, akşam yemeğine kadar yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beğendiğine sevindim, sade mi almıştın yoksa karışık mı?
Instagram hesabında paylaşmışlar, sitesinde ben de göremedim.Gördüğüm kadarıyla firmanın aflatoksin analizi vs yok. Dünyada en fazla aflatoksin barındıran yiyeceklerden biridir fıstık ezmesi.
O nedenle öyle önüne gelen yerden ucuz diye fıstık ezmesi almayın.