🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

sürekli aldığım bir yer ballı olan çok hoşuma gitmişti 5kg ballıyı en son 750tlye almıştım çok alacaklar wp den yazsın daha uygun fiyat çekiyor

Karışıktan aldım ben de, fellas ın fıstık ezmesini pek sevmemiştim bunu çok övdünüz hocam güzeldir umarım

Karışıktan aldım ben de, fellas ın fıstık ezmesini pek sevmemiştim bunu çok övdünüz hocam güzeldir umarım
Sadeyi sürekli tüketiyorum, favorim.Kakaolusunu denedim güzel, Ballı ve hurmalı var sanırım, hiç denemedim ben. Bi arkadaşım almıştı, çocukları sadeden ziyade diğerlerini çok beğenmişler.Hem güzel,hem fiyatı iyi

Çanakkaledeyim ben burda bile fıstıkları Osmaniye fıstığı diye satarlar hindistan cevizli tereddütte bıraktı beni yoksa denemek istiyorum.

Yaklaşık 1 senedir tükettiğim marka. Firma sahibi forumumuza özel 4 Kilo Sade ve 4 Kilo 4 çeşit kampanyasında geçerli %10 indirim sağlayan "donanim100" diye bir kod oluşturmuş. 800 TL lik paket 720 TL ye düşüyor.
Fırsattan istifade hemen ben de sipariş verdim :)
Ürünlerde koruyucu katkı olmadığı için 4 ay içinde tüketilmesi gerekiyor. Biz 2 kişi 2-2,5 ay gibi sürede tüketiyoruz. Bilginiz olsun.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Düzenleme: Tavsiye edilen tüketim süresi 4 değil 6 aymış
Güzel firmaymış :)
Ürün bugün geldi gayet güzel en azından ürünün saçma sapan makinelerde 50 takla atılarak yapılmadığını gördüm.
Lezzet olarak gayet iyiydi hatta züber vs göre daha kolay tok tutuyor.
Mesajı ciddiye alıp 100 TL indirim yapması da iyi olmuş.
Ben aldım ama 100 TL çok da önemli değil, bir sonraki sefere inşallah
1770831302942.webp

Evet hocam, merkezdeyim.

Yapılıyor hocam evet, yer fıstığını her şeyde kullanıyoruz. Bir çerez markası var şehrimde online satış da yapıyorlar eğer isterseniz ve fazla tüketiyorsanız linkini verebilirim.
Ne güzel ya. Bizim burada da her sene tarhana festivali yapılır :) Çerez tarzı şeyleri pek tüketmiyorum ama fıstık ezmesi kahvaltıda en önemli parçam. Bazen sadece ekmeğin üzerine sürüp onla kahvaltı yapıyorum. Haliyle yağ ve protein deposu. Yüksek enerji veriyor, akşam yemeğine kadar yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel firmaymış :)
Ürün bugün geldi gayet güzel en azından ürünün saçma sapan makinelerde 50 takla atılarak yapılmadığını gördüm.
Lezzet olarak gayet iyiydi hatta züber vs göre daha kolay tok tutuyor.
Mesajı ciddiye alıp 100 TL indirim yapması da iyi olmuş.
Ben aldım ama 100 TL çok da önemli değil, bir sonraki sefere inşallah Alıntıyı görüntüle
Beğendiğine sevindim, sade mi almıştın yoksa karışık mı?

Gördüğüm kadarıyla firmanın aflatoksin analizi vs yok. Dünyada en fazla aflatoksin barındıran yiyeceklerden biridir fıstık ezmesi.

O nedenle öyle önüne gelen yerden ucuz diye fıstık ezmesi almayın.

Ne güzel ya. Bizim burada da her sene tarhana festivali yapılır :) Çerez tarzı şeyleri pek tüketmiyorum ama fıstık ezmesi kahvaltıda en önemli parçam. Bazen sadece ekmeğin üzerine sürüp onla kahvaltı yapıyorum. Haliyle yağ ve protein deposu. Yüksek enerji veriyor, akşam yemeğine kadar yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beğendiğine sevindim, sade mi almıştın yoksa karışık mı?
Sade aldım şeker vs olmaması için (amacım kilo vermek)

Gördüğüm kadarıyla firmanın aflatoksin analizi vs yok. Dünyada en fazla aflatoksin barındıran yiyeceklerden biridir fıstık ezmesi.

O nedenle öyle önüne gelen yerden ucuz diye fıstık ezmesi almayın.
Instagram hesabında paylaşmışlar, sitesinde ben de göremedim.
Ekran görüntüsü 2026-02-11 232640.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri