AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 139
video kaydı alarak açacağım ne olur ne olmaz diyePek sanmıyorum. Dead/ Stuck pixel vardır belki 1-2 tane.
Korkma iade hakkın var koşulsuz şartsız.video kaydı alarak açacağım ne olur ne olmaz diye
garantiye almaktan zarar gelmez umarım sorunsuz üründür uğraştırmaz beniKorkma iade hakkın var koşulsuz şartsız.
aşırı soluk evet ayarı var büyük ihtimalle ben bilmiyorum
bendede var aynı monıtorden ucuz ürünler satıcıların uretıcılrın bıze lütfu değil tamamen eksik kaliteli olduklrı için ucuzlaraşırı soluk evet ayarı var büyük ihtimalle ben bilmiyorum
hocam bu arada yeni gördüm indirimler kısmında 5000e 500 indirim kodu paylaşılmış amazon için. isterseniz şuan aldığınız ürün problemli olma riskine girmeyip tekrardan nerdeyse aynı paraya normal yani depo ürünü olmayan üründen almanız. geleni de iade edebiliyormuşsunuz zaten koşulsuz şartsız
ayarlarını atabilir misiniz ekran resmen piksel pikselbendede var aynı monıtorden ucuz ürünler satıcıların uretıcılrın bıze lütfu değil tamamen eksik kaliteli olduklrı için ucuzlar
evde degilim hocam suan eve gectigimde unutmazsam atayımevet onu gördüm aynı paraya gelmiş olacak ama anlamadım bu gelen monitörü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayarlarını atabilir misiniz ekran resmen piksel piksel