uomerlutfi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,225
expo olmaması ne olucak adam gibi calısıyor amd deKaç kere stoğa girdi, AMD Expo yok diye miilet alıp alıp iptal mi ediyor nedir.
expo olmaması ne olucak adam gibi calısıyor amd deKaç kere stoğa girdi, AMD Expo yok diye miilet alıp alıp iptal mi ediyor nedir.
expo olan ürün de adam gibi çalışmıyor amd de, corsair expo cl36 6000 mhz ram var, sistem kafasına göre takılıyor bi açılıyor bi açılmıyor, canı sıkılıyor 5 dk siyah ekranda kalıyor. Yapılması gereken her şeyi denedim yok tırt. 4800 mhz cl40 sorunsuz kullanmayı tercih ediyorum artık, varsın %5 daha az fps versin pc, kafam rahatladı.expo olmaması ne olucak adam gibi calısıyor amd de
4 SENELIK INTEL UUYMLU DOMINATOR RAMLER BILE GUNCEL AMD SISTEMDE CALISIYORexpo olan ürün de adam gibi çalışmıyor amd de, corsair expo cl36 6000 mhz ram var, sistem kafasına göre takılıyor bi açılıyor bi açılmıyor, canı sıkılıyor 5 dk siyah ekranda kalıyor. Yapılması gereken her şeyi denedim yok tırt. 4800 mhz cl40 sorunsuz kullanmayı tercih ediyorum artık, varsın %5 daha az fps versin pc, kafam rahatladı.
anakartın msi b650 miydi? msi tarafında uyumluluk sorunu çok varexpo olan ürün de adam gibi çalışmıyor amd de, corsair expo cl36 6000 mhz ram var, sistem kafasına göre takılıyor bi açılıyor bi açılmıyor, canı sıkılıyor 5 dk siyah ekranda kalıyor. Yapılması gereken her şeyi denedim yok tırt. 4800 mhz cl40 sorunsuz kullanmayı tercih ediyorum artık, varsın %5 daha az fps versin pc, kafam rahatladı.
b850m mortar.anakartın msi b650 miydi? msi tarafında uyumluluk sorunu çok var
maalesef msi tarafında uyumsuzluk normalin üzerinde ama b850 chipset tarafında pek duymamıştımb850m mortar.
İade etmeye üşendiğim için böyle kullanıcam, dünyanın sonu değil benim için. Belki ileriki bios updatelerinde düzeltmeyi başarırlar. Ama bi bakmışsın ddr6 anakartlar ve ramler gelmiş bunlar düzeltene kadar.maalesef msi tarafında uyumsuzluk normalin üzerinde ama b850 chipset tarafında pek duymamıştım
hemen bir tane alıyorum stokları yada aynsını arıyorum bulursan salsnaa kanka![]()
Patriot 48GB(2x24) Viper Xtreme 5 RGB 8000mhz CL38 DDR5 Ram (PVXR548G80C38K)
Patriot 48GB(2x24) Viper Xtreme 5 RGB 8000mhz CL38 DDR5 Ram (PVXR548G80C38K) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu fiyata bedava lazım olan çöksün. Aynı ürün incehesapda 42K. Akakçeden baktığımda 8000mhz cl38 en düşük fiyatlı corsair vengance var oda 38k
STOK BİTTİİİİİİ !!!!!!!!!!
YİNE SATIŞA AÇILDI ÇOK OYNUYOLAR STOKLA BU YÜZDEN SÜREKLİ OLARAK GÜNCELLEME YAPAMİCAM LİNK ÜZERİNDEN TAKİP EDERSİNİZ.