❌İndirim Bitti! Patriot 48GB(2x24) Viper Xtreme 5 RGB 8000mhz CL38 DDR5 Ram 24.299TL

expo olmaması ne olucak adam gibi calısıyor amd de
expo olan ürün de adam gibi çalışmıyor amd de, corsair expo cl36 6000 mhz ram var, sistem kafasına göre takılıyor bi açılıyor bi açılmıyor, canı sıkılıyor 5 dk siyah ekranda kalıyor. Yapılması gereken her şeyi denedim yok tırt. 4800 mhz cl40 sorunsuz kullanmayı tercih ediyorum artık, varsın %5 daha az fps versin pc, kafam rahatladı.

expo olan ürün de adam gibi çalışmıyor amd de, corsair expo cl36 6000 mhz ram var, sistem kafasına göre takılıyor bi açılıyor bi açılmıyor, canı sıkılıyor 5 dk siyah ekranda kalıyor. Yapılması gereken her şeyi denedim yok tırt. 4800 mhz cl40 sorunsuz kullanmayı tercih ediyorum artık, varsın %5 daha az fps versin pc, kafam rahatladı.
4 SENELIK INTEL UUYMLU DOMINATOR RAMLER BILE GUNCEL AMD SISTEMDE CALISIYOR

anakartın msi b650 miydi? msi tarafında uyumluluk sorunu çok var

maalesef msi tarafında uyumsuzluk normalin üzerinde ama b850 chipset tarafında pek duymamıştım
İade etmeye üşendiğim için böyle kullanıcam, dünyanın sonu değil benim için. Belki ileriki bios updatelerinde düzeltmeyi başarırlar. Ama bi bakmışsın ddr6 anakartlar ve ramler gelmiş bunlar düzeltene kadar.

Aslında uyumlu uyumsuz RAM diye bir şey pek yoktur. Doğru voltaj ve doğru değerleri bulmak lazım. Her anakart ve işlemci için bu değer ayrıdır. RAM en basit bileşenden birisidir. Farklı anakart üreticileri farklı teknolojiler denerken bazen deney faresi olabiliyoruz. Soket değiştiğinde ilk seri anakartlar sorun oluyor. Aslında anakartlar üzerinde B650-B850 tarzında çeşitlilik yoktur. Sadece çeşitlilik olsun güncel olduğu belirgin olsun diye pazarlayıp satmak için ayarlıyorlar. Elimdeki B650E serisi anakart ile X870 anakart arasında sadece 1 adet USB 4 girişi farklı var… Aynı soketi kullanan anakart üzerindeki en önemli şey PCI-e yolları ile voltaj düzenlemesidir. Onun haricinde pek fark olmaz.
Buradaki RAM piyasadaki çoğu RAM’ı tokatlar. Patriot diye kalitesiz olmuyor yani.
Markalara ve moda isimlerine fazla para vermeyin iyi araştırın :)

Rgb olmayan 8200 mhz modeli bugün teslim aldım intel 265kf ile xmp açıp 8200 mhz çalıştı .
Timingleri ayarlamak için uğraşmadım zaman bulursan ona da bakacağım

İlaç gibi ilaç ama kaçırdık sanırım yine

Bu fiyata bedava lazım olan çöksün. Aynı ürün incehesapda 42K. Akakçeden baktığımda 8000mhz cl38 en düşük fiyatlı corsair vengance var oda 38k

STOK BİTTİİİİİİ !!!!!!!!!!
YİNE SATIŞA AÇILDI ÇOK OYNUYOLAR STOKLA BU YÜZDEN SÜREKLİ OLARAK GÜNCELLEME YAPAMİCAM LİNK ÜZERİNDEN TAKİP EDERSİNİZ.
hemen bir tane alıyorum stokları yada aynsını arıyorum bulursan salsnaa kanka

Geri