Turkcell yeni gelenlere özel indirimler yapıyor mu?

re00

80+
Reaksiyon skoru
19
Turk telekomdan turkcelle gectim faturasiz kullandigim icin sadece uc aylik bir indirim saglayarak 20 gb lik paketi 225 tl ye sundular. 3 ay sonunda 20 gb lik pakete 780 tl vermek istemiyorum başka indirimli paket de yok faturaliya gecmeyi dusundum fiyatlar daha da ucuk ne yapacagimi sasirdim kisacasi. Ne yapmaliyim bundan 3 ay sonraki asamada

indirim bittikçe operatörü değiştir yeni geçerken her zaman normalde verdikleri fiyatın yarı fiyatını veriyorlar o bitince yine türk telekoma vs geçersin öyle döngü yap

faturasız paketler faturalı paketlere göre her zaman daha pahalıdır, çünkü senin her zaman faturalıya geçmeni isterler, operatörlerde yeni gelenlere her zaman indirimli tarifeler vardır, ya seni ararlar ya da istersen uygulamadan da geçiş yapabilirsin, çağrı merkezlerinde uzun süre çalıştım, bir operatör de uzun süre kalmanın bir anlamı kalmadı artık, her operatör sadece yeni gelenlere indirimli tarife - paket sunar, bu sebeple 2-3 senede bir operatör değiştirin

Turk telekomdan turkcelle gectim faturasiz kullandigim icin sadece uc aylik bir indirim saglayarak 20 gb lik paketi 225 tl ye sundular. 3 ay sonunda 20 gb lik pakete 780 tl vermek istemiyorum başka indirimli paket de yok faturaliya gecmeyi dusundum fiyatlar daha da ucuk ne yapacagimi sasirdim kisacasi. Ne yapmaliyim bundan 3 ay sonraki asamada
Oradan da Vodafone'a geç. Sonra tekrar TT'ye geçersin.

Geri