Ilk arabamı aldım şimdi neler lazım?

hayırlı olsun dostum areon x, ayak altı led, bütçe varsa iç ambiyans, vs vs yapılacak çok şey var arabaya keyfi bakarsan alacakların bitmez zaten piyasa seviyorsan tesisatt lazımmm

Hayırlı olsun. Tekerlek alacağını söyledin ama sadece tekerlekle bitmiyor.
Hidrolik araba kaldırıcı ve Tekerlek anahtarı gerekli olacaktır.

Bitane de cam silecek suyu alırsın 5 litrelik. En sık gerekli olan şey bence. :D

Gerisi keyfine kalmış.

Hayırlı olsun dostum, yerinde olsam geçenlerde kiralalık araçla yaşadığın talihsiz kaza durumundan sonra 1-2 yıl araba falan bakmazdım. Sağlam mentalin varmış. Hayırlı olsun tekrardan.

Obd cihazıda alabilirsin yedek tut. Arabanın en ufak hatası olunca telefona program indirip o cihaza bağlanıyorsun hata kodlarını okuyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun dostum, yerinde olsam geçenlerde kiralalık araçla yaşadığın talihsiz kaza durumundan sonra 1-2 yıl araba falan bakmazdım. Sağlam mentalin varmış. Hayırlı olsun tekrardan.
Yine kiralık zannimce :D
Bence dersini aldı, kiraya götürdüğü arabalara iyi bakım yapacağına söz vermiş.

Hayırlı uğurlu olsun dostum, allah kaza bela vermesin. İnşallah kullanmak zorunda kalmazsın ama şöyle bir şey de lazım. Kısa olması şart.

1771100198574.webp

Hayırlı olsun, araç içi kamera alabilirsin zaten söylemişsin birilerine montaj yaptırmana gerek yok bende sıfır bilgiyle aldım kendim montajladım gayet basit bir işlem, ön + arka + park modülünü yardım almadan gayet basit şekilde bağladım. Ama elin yatkın değilse Park modülü bağlama işini oto elektrikçiye yaptır. kamerayı zaten kendin bağlarsın.

Obd cihazıda alabilirsin yedek tut. Arabanın en ufak hatası olunca telefona program indirip o cihaza bağlanıyorsun hata kodlarını okuyorsun.

Yine kiralık zannimce :D
Bence dersini aldı, kiraya götürdüğü arabalara iyi bakım yapacağına söz vermiş.
kiralık araçtan sonra akıllanıp araba aldım :D

h.o

ahv 24 olanı sipariş ettim hocam teşekkürler

Geri