❌İndirim Bitti! Playstation Plus Deluxe 12 Ay %35 indirim

İndirimdeyken şimdiden alıp her ay verilecek plus oyunlarını kütüphanene ekleyebilirsin. PS alınca direkt bi sürü oyunun olur.
Örneğin bu ay altta. Şu linkten sonsuz aşağı kaydırarak geçen aylarda neler verilmiş görebilirsin. (PS Plus aylık oyunları bunlar)

Alıntıyı görüntüle
Hocam o ay oynayıp sonra siliniyo diye biliyorum öyle değilmi yoksa full kütüphanedemi kalıyor.

Hocam o ay oynayıp sonra siliniyo diye biliyorum öyle değilmi yoksa full kütüphanedemi kalıyor.
Her ay değişen aylık plus oyunlarını süresi geçmeden o ay içinde kütüphanene eklersen, temelli kütüphanende kalıyor ve Plus aboneliğin olduğu süre boyunca bir tarih kısıtlaması olmadan oynayabiliyorsun. Bunlar Plus Oyun Kütüphanesi'nden bağımsız, "yakala hesabına eklensin" hediyeleri.

Oynamaya değer oyunların bir listesi var mıdır plustaki(hikayeli aksiyon macera tarzı)

Arkadaşlar aktif abonelikleri olan kişiler eğer abonelik iptal yaparsanız iptal etmeyin % indirin kazanın diyor tekrar indirimli 1 yıl alabiliyorsunuz bilginiz olsun

PS PLUS çöplükten ibaret çoğu oyunu bitirdim çünkü yeni başlayacaklar için belki bi nebze.

PS PLUS çöplükten ibaret çoğu oyunu bitirdim çünkü yeni başlayacaklar için belki bi nebze.
Herşeye çöp demeyi bırakın. Çıkmış hit oyunların çoğu var, olmayanlar da sonradan illa uğruyor. Hiç oynamamış olanlar için aylık 230 liraya muazzam kütüphane, sadece bunları bitirmesi bile aylar sürer.
  • Marvel’s Spider-Man Remastered
  • Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  • Marvel’s Spider-Man 2
  • God of War
  • God of War Ragnarök
  • The Last of Us Part 1
  • The Last of Us Part 2
  • Ghost of Tsushima
  • Ratchet & Clank: Rift Apart
  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection
  • Days Gone
  • Returnal
  • Demon's Souls
  • Bloodborne
  • Red Dead Redemption 1
  • Cyberpunk 2077
  • Resident Evil Village
  • SILENT HILL 2
  • Hogwarts Legacy
  • Mortal Kombat 1
  • Death Stranding
  • Like a Dragon: Infinite Wealth
  • Yakuza: Like a Dragon
  • Grand Theft Auto V
  • WWE 2K25
  • ...

Oynamaya değer oyunların bir listesi var mıdır plustaki(hikayeli aksiyon macera tarzı)
Yukarı bak bazlarını sıraladım @elemin

Arkadaşlar ilkkez ps plus abonesi olanlar faydalanabiliyormu ps5 alma arifesindeyim plusida çekeyim alınca oynarim dedm ama

Herşeye çöp demeyi bırakın. Çıkmış hit oyunların çoğu var, olmayanlar da sonradan illa uğruyor. Hiç oynamamış olanlar için aylık 230 liraya muazzam kütüphane, sadece bunları bitirmesi bile aylar sürer.
  • Marvel’s Spider-Man Remastered
  • Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  • Marvel’s Spider-Man 2
  • God of War
  • God of War Ragnarök
  • The Last of Us Part 1
  • The Last of Us Part 2
  • Ghost of Tsushima
  • Ratchet & Clank: Rift Apart
  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection
  • Days Gone
  • Returnal
  • Demon's Souls
  • Bloodborne
  • Red Dead Redemption 1
  • Cyberpunk 2077
  • Resident Evil Village
  • SILENT HILL 2
  • Hogwarts Legacy
  • Mortal Kombat 1
  • Death Stranding
  • Like a Dragon: Infinite Wealth
  • Yakuza: Like a Dragon
  • Grand Theft Auto V
  • WWE 2K25
  • ...

Yukarı bak bazlarını sıraladım @elemin
Sağolasın kral

Ps plus extra var bende eylül 2026 ya kadar. Deluxeten yararlanabiliyor muyum ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri