MrIronstone
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
bu doğruysa alayım hemen denendi mi acaba?Bundan bağımsız kingdom come: deliverance alıp 280 liraya, next gen’e ücretsiz yükseltiliyormuş. İlgilisine duyrulur.
bu doğruysa alayım hemen denendi mi acaba?Bundan bağımsız kingdom come: deliverance alıp 280 liraya, next gen’e ücretsiz yükseltiliyormuş. İlgilisine duyrulur.
Hocam o ay oynayıp sonra siliniyo diye biliyorum öyle değilmi yoksa full kütüphanedemi kalıyor.İndirimdeyken şimdiden alıp her ay verilecek plus oyunlarını kütüphanene ekleyebilirsin. PS alınca direkt bi sürü oyunun olur.
Örneğin bu ay altta. Şu linkten sonsuz aşağı kaydırarak geçen aylarda neler verilmiş görebilirsin. (PS Plus aylık oyunları bunlar)
Alıntıyı görüntüle
Her ay değişen aylık plus oyunlarını süresi geçmeden o ay içinde kütüphanene eklersen, temelli kütüphanende kalıyor ve Plus aboneliğin olduğu süre boyunca bir tarih kısıtlaması olmadan oynayabiliyorsun. Bunlar Plus Oyun Kütüphanesi'nden bağımsız, "yakala hesabına eklensin" hediyeleri.Hocam o ay oynayıp sonra siliniyo diye biliyorum öyle değilmi yoksa full kütüphanedemi kalıyor.
Ben denemedim. Ama twitterda ilgili gönderinin altında deneyenler mevcut, sorun olmadığını dile getiriyorlar.bu doğruysa alayım hemen denendi mi acaba?
Ps ekranında aboneliği iptal et dedim ben sonra çıkmıştıBende çıkmıyor, yükseltemiyorum da indirimli şekilde ilginç
Herşeye çöp demeyi bırakın. Çıkmış hit oyunların çoğu var, olmayanlar da sonradan illa uğruyor. Hiç oynamamış olanlar için aylık 230 liraya muazzam kütüphane, sadece bunları bitirmesi bile aylar sürer.PS PLUS çöplükten ibaret çoğu oyunu bitirdim çünkü yeni başlayacaklar için belki bi nebze.
Yukarı bak bazlarını sıraladım @eleminOynamaya değer oyunların bir listesi var mıdır plustaki(hikayeli aksiyon macera tarzı)
Sağolasın kralHerşeye çöp demeyi bırakın. Çıkmış hit oyunların çoğu var, olmayanlar da sonradan illa uğruyor. Hiç oynamamış olanlar için aylık 230 liraya muazzam kütüphane, sadece bunları bitirmesi bile aylar sürer.
- Marvel’s Spider-Man Remastered
- Marvel's Spider-Man: Miles Morales
- Marvel’s Spider-Man 2
- God of War
- God of War Ragnarök
- The Last of Us Part 1
- The Last of Us Part 2
- Ghost of Tsushima
- Ratchet & Clank: Rift Apart
- Uncharted: Legacy of Thieves Collection
- Days Gone
- Returnal