Razer BlackShark v3 x içlerinden iyisi ama günlük kullanım f/p için mchose v9 pro daha iyi olur tasarımı ileArkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım hangisi rekabetçi oyunlar ve günlük kullanım için daha uygundur
Razer blackshark v3 x hyperspeed 4600 tl
Mchose v9 pro
V3x hyperspeed 4500 tl aldım iptal edip v9 pro almak mantıklı mı.Razer BlackShark v3 x içlerinden iyisi ama günlük kullanım f/p için mchose v9 pro daha iyi olur tasarımı ile
Neden x9 deilde v9 pro özellikle.V3x hyperspeed 4500 tl aldım iptal edip v9 pro almak mantıklı mı.
Onu görünüş olarak beğenmedim. Aralarında özellik olarak çok fark var mı ?Neden x9 deilde v9 pro özellikle.
Bende pek bilgili değilim özellik olarak çok fark varmı diye ama mikofonu bir tık daha kaliteli sanırım ve kumaş ped çıkıyor içinden vede malzeme kalitesi bakımından bir tık daha iyi bildiklerim bunlar.Onu görünüş olarak beğenmedim. Aralarında özellik olarak çok fark var mı ?
Aldıysanız kullanın daha iyi oyunlar için digeride güzel oyun için ama razer çok daha iyi ses kasmak için filan ama günlük kullanım için mchoseV3x hyperspeed 4500 tl aldım iptal edip v9 pro almak mantıklı mı.
Kablosuz olsun istiyorum o yüzden başka önerin var mı 4 bin civarınaV9 Pro Havit H2002P farksız bir kulaklık sadece kablosuz hali.Bu bütçedeki en iyi kulaklık
![]()
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!www.elitmuzik.com.tr
Kablolu ama kablosu rahatsız etmiyor üstüne kablosuz kulaklık gibi çok hafif kendimde kullanıyorum.