Yandex sevgililer gününe Özel internet veriyor telefon numarası verilirmi

O doğru da 6gb için hapis falan yatmayam sonra
Hocam 5 tane tel numaram var daha önce de vardı yandexin böyle kampanyaları yine tel istiyordu.
Kaç yıldır bir şey olmadı bana.
Hem hapis ne alaka.

Sonra aramazlar değilmi sonra garip garip numaralar arayıp duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecen Çorum Fiat bayisi ondan sonra garip bir numara
ben numaramı kimseye vermememe rağmen haftada 3 kere kumarhane den araniyorum çok takmamak gerek

Hocam ben çok fazla haber izliyorum da ondan dolayı Galiba
Hocam bir şey olmaz en en kötü senaryo seni aradılar diyelim zaten arayan adam 0850 li spam numara spam olduğu kocaman yazıyor açmazsın engellersin biter.
Beni bir kere bile arayan olmadı.

Hocam bir şey olmaz en en kötü senaryo seni aradılar diyelim zaten arayan adam 0850 li spam numara spam olduğu kocaman yazıyor açmazsın engellersin biter.
Beni arayan çok insan niye Fiat bayisinden arar ki bide sms attılar Bülent... Diye ama benim Bülent ve corumla alakam 0 olabilir

İnternet kötü çekiyor da bildirimler geç düşüyor

@K1dot daha iyi bilir oda Türk Telekom kullanıcısı

Beni arayan çok insan niye Fiat bayisinden arar ki bide sms attılar Bülent... Diye ama benim Bülent ve corumla alakam 0 olabilir

İnternet kötü çekiyor da bildirimler geç düşüyor

@K1dot daha iyi bilir oda Türk Telekom kullanıcısı
evet mobil veride yaşıyorum o durumu düzgün çekmiyor site açılışı 2 dakika vs anlayacağınız çektiriyor

Geri