Valorant ta küfürden dava yenir mi

Zaten en baştan ben başlatmadım o kişi geldi ama avrat kaydı sülalemi baştan sona geçirdi ondan dolayı yoksa böyle olaylarda kimsenin duymayacagi şekilde ederim
Bende trolluyorum mesela sovmeye vs gerek yok adam çıldırıyor o bana sovuyor raporluyorum ban yiyor tertemiz

hocam sen mi yaptın da taktın verilse bile sana verilmiyor ki :D
Olsun hep benmi tatil yapacağım bencil olmamak lazım bazılarının da tatil yapma hakkı var şimdi genel olarak 1 ay tatil yapsalar tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sen mi yaptın da taktın verilse bile sana verilmiyor ki :D

ooooo fake hesap sezdim
Zaten öyleki GT ile takipçi sayımı artırdığım anonim bir şekilde takıldığım bir hesab kendi hesabımda bir paylaşım bile yapmam ama fake hesab ta günde 4 hikaye attığım görülmüştür

Olsun hep benmi tatil yapacağım bencil olmamak lazım bazılarının da tatil yapma hakkı var şimdi genel olarak 1 ay tatil yapsalar tadından yenmez

Zaten öyleki GT ile takipçi sayımı artırdığım anonim bir şekilde takıldığım bir hesab kendi hesabımda bir paylaşım bile yapmam ama fake hesab ta günde 4 hikaye attığım görülmüştür
anonimlik kalmadı desene :D

Ev hapsi verilmez mi
O kadar bilmiyorum ama küfrün artık her mecrada bir karşılığı var. Adamın tek yapması gereken kanıtlarla savcılığa gitmesi. Artık çok basitleşti bir durum. Özellikle toplumu kışkırtıp yazılan küfür ve argoları maddi kaynayağa dönüştüren infuluacerler çokça var.

O kadar bilmiyorum ama küfrün artık her mecrada bir karşılığı var. Adamın tek yapması gereken kanıtlarla savcılığa gitmesi. Artık çok basitleşti bir durum. Özellikle toplumu kışkırtıp yazılan küfür ve argoları maddi kaynayağa dönüştüren infuluacerler çokça var.
benim konumla baglantısı var mı

2 gün sonra tebligat gelir ev hapsi veyahut idari para cezası alırsın erken ödersen %25 indirim olur. Okuyorsan savcılık büyük ihtimalle para cezası verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri