🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

20 Şubat 23.59 a kadar turk.net üzerinden altyapı sorgulama yapanlara 6 aya varan hediye internet fırsatı.
🎉

Bilgisayar üzerinden sorgulama yapmanızı, reklam engelleyici eklentilerinizi kapatmanızı öneririm. Sorgu sonucunda ekranınıza belirebilecek örnek görsel
Alıntıyı görüntüle
Alabileceğiniz hediyeler
Gigafiber 6-4-3-2-1 ay(lar), ücretsiz kurulum, 3 ay %50
TT Fiber
3-2-1 ay(lar), 3 ay %50.
VDSL-ADSL
2-1 ay(lar), 3 ay %50.

kullanmak isteyen varsa 1 ay bedava kodları:
CHGV1KI0XDAI
CHGV1ZKRB2D5
12 ay bitsin bakarız 😂

Mevcut gigafiber abonelerine bir şey yok mu?

Ben giriyorum kodlar çıkmıyor ne yapmam lazım nerden girmem lazim dostlar?

Sorgulama yaptım hiçbir şey çıkmadı 😂

Ekler

• 1000043623.webp
    1000043623.webp
    3.5 MB · Hit: 79
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı şimdi ben bu kodlardan biriyle başvuru yapıyorum değil mi ben peşin ödeme kampanyasıyla birleştirebilirmiyim

Turknet'in kendi altyapısını kullanmayanlar dikkat etsin. Geçen hafta 3 yıllık aboneliğimi iptal ettim. İnternetim kesildi 3 gün boyunca destek kaydı açtım x'ten yazdım vs hiç kimse yardımcı olmadı. Binada bir tek benim internetim yok ama çağrı merkezi genel altyapı sorunu diyip geçiştirdi 3 gün boyunca. En son iptal başvurusu yapınca yardımcı olmaya karar verdiler böyle bir firma.

Turknet'in kendi altyapısını kullanmayanlar dikkat etsin. Geçen hafta 3 yıllık aboneliğimi iptal ettim. İnternetim kesildi 3 gün boyunca destek kaydı açtım x'ten yazdım vs hiç kimse yardımcı olmadı. Binada bir tek benim internetim yok ama çağrı merkezi genel altyapı sorunu diyip geçiştirdi 3 gün boyunca. En son iptal başvurusu yapınca yardımcı olmaya karar verdiler böyle bir firma.
Kendi altyapısı derken Türk Telekom fiber var sıkıntılı mı yani

Arkadaşlar ben sorguluyorum hiç bir şey çıkmıyor. Eğer ki elinde 3-6 ay olup kullanmayacak olan verebilir mi ? ilaç gibi gelir

Son düzenleme:
20 Şubat 23.59 a kadar turk.net üzerinden altyapı sorgulama yapanlara 6 aya varan hediye internet fırsatı.
🎉

Bilgisayar üzerinden sorgulama yapmanızı, reklam engelleyici eklentilerinizi kapatmanızı öneririm. Sorgu sonucunda ekranınıza belirebilecek örnek görsel
Alıntıyı görüntüle
Alabileceğiniz hediyeler
Gigafiber 6-4-3-2-1 ay(lar), ücretsiz kurulum, 3 ay %50
TT Fiber
3-2-1 ay(lar), 3 ay %50.
VDSL-ADSL
2-1 ay(lar), 3 ay %50.

kullanmak isteyen varsa 1 ay bedava kodları:
CHGV1KI0XDAI
CHGV1ZKRB2D5
la yeni geçtim fibere ya şansa bak

Geri