Bulaşık makinesi öneri ?

1caagri

80+
Reaksiyon skoru
37
Bütçe
20.000
Arkadaşlar merhaba bulaşık makinesi alacağım bütçe 15.000-20.000 arası önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba bulaşık makinesi alacağım bütçe 15.000-20.000 arası önerilerinizi bekliyorum
Hocam bekonun yeni gelen serisi var b710 serisi bayilerden bakabilirsiniz ben Beko’da çalışıyorum tasarımı vs. Çok hoşuma gitti Beko’nun elite segment ürünü olarak geçiyor yine gidip incelemenizi tavsiye ederim.

3 programlı al gıtsın 11 programlı aldım sadece 2sini calısırıtyorum :D catal kasık cekmecelı 3 programlı gayet ıdeal

3 programlı al gıtsın 11 programlı aldım sadece 2sini calısırıtyorum :D catal kasık cekmecelı 3 programlı gayet ıdeal
Onların da mı artık programı var Allah Allah.
Bulaşık makinesi olarak arçeliği 20 yıldır kullanıyoruz diue biliyorum.En azından son makine rahat 10 yılı var.Son 1 2 yıldır çıkardığı sorun suyu boşaltamama onu da makineyi hafif yatırnca makine suyu boşaltıyor.

Beko’nun en ucuz modelini aldım 6 programlı sanırım sadece 2 programını kullanıyorum gayet yeterli oto kapak açma falanda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BEKO BM4144OKI

zimens 3 prg lı 1998 den beri devamkee..:giggle:

Hocam bekonun yeni gelen serisi var b710 serisi bayilerden bakabilirsiniz ben Beko’da çalışıyorum tasarımı vs. Çok hoşuma gitti Beko’nun elite segment ürünü olarak geçiyor yine gidip incelemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam ilk fırsatta bakacağım

😂 hocam öyle de anneme alacağım o yüzden biraz fikir almak istedim

Beko’nun en ucuz modelini aldım 6 programlı sanırım sadece 2 programını kullanıyorum gayet yeterli oto kapak açma falanda var

BEKO BM4144OKI
Sağolsun hocam bakacağım

zimens 3 prg lı 1998 den beri devamkee..:giggle:
😂 kalite

BEKO BM4144OKI
Hocam 4144 OK I müthiş bir makineydi ama şuan üretimi bitti yeni ürün de gelmiyor tedarik sorunu yaşanıyor, yerine 710 I modeli geldi fiyatları da 1 k fazla. Şuanda 4144 ok ı sattığımızda rica minnet diğer şubelerden getirtiyoruz eğer bulunabilirse o da şahane bir makinadır.

Hocam 4144 OK I müthiş bir makineydi ama şuan üretimi bitti yeni ürün de gelmiyor tedarik sorunu yaşanıyor, yerine 710 I modeli geldi fiyatları da 1 k fazla. Şuanda 4144 ok ı sattığımızda rica minnet diğer şubelerden getirtiyoruz eğer bulunabilirse o da şahane bir makinadır.
Yeni gelen de bu şekilde
IMG_6208.webp

Yeni gelen de bu şekildeAlıntıyı görüntüle
Bende 1,5 yıldır falan kullanıyorum gayet yeterli ve güzel memnunum

2 yıldır kullanıyoruz hocam biz memnunuz tavsiye ederim. Güzel ürün sorun çıkartmadı. Servisinde beğendim. Kardeşim tavayı dijital tuşlarının ortasına indirdi tuşlar hep içeri göçtü servis geldi garantiden değişti kullanıcı hatası falan demediler. Diğer markalara göre pahalı olabilir bi tık ama değiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri