Hocam bekonun yeni gelen serisi var b710 serisi bayilerden bakabilirsiniz ben Beko’da çalışıyorum tasarımı vs. Çok hoşuma gitti Beko’nun elite segment ürünü olarak geçiyor yine gidip incelemenizi tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba bulaşık makinesi alacağım bütçe 15.000-20.000 arası önerilerinizi bekliyorum
Onların da mı artık programı var Allah Allah.3 programlı al gıtsın 11 programlı aldım sadece 2sini calısırıtyorumcatal kasık cekmecelı 3 programlı gayet ıdeal
Teşekkürler hocam ilk fırsatta bakacağımHocam bekonun yeni gelen serisi var b710 serisi bayilerden bakabilirsiniz ben Beko’da çalışıyorum tasarımı vs. Çok hoşuma gitti Beko’nun elite segment ürünü olarak geçiyor yine gidip incelemenizi tavsiye ederim.
3 programlı al gıtsın 11 programlı aldım sadece 2sini calısırıtyorumcatal kasık cekmecelı 3 programlı gayet ıdeal
Sağolsun hocam bakacağımBeko’nun en ucuz modelini aldım 6 programlı sanırım sadece 2 programını kullanıyorum gayet yeterli oto kapak açma falanda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BEKO BM4144OKI
zimens 3 prg lı 1998 den beri devamkee..![]()
Hocam 4144 OK I müthiş bir makineydi ama şuan üretimi bitti yeni ürün de gelmiyor tedarik sorunu yaşanıyor, yerine 710 I modeli geldi fiyatları da 1 k fazla. Şuanda 4144 ok ı sattığımızda rica minnet diğer şubelerden getirtiyoruz eğer bulunabilirse o da şahane bir makinadır.Beko’nun en ucuz modelini aldım 6 programlı sanırım sadece 2 programını kullanıyorum gayet yeterli oto kapak açma falanda var
BEKO BM4144OKI
Yeni gelen de bu şekildeHocam 4144 OK I müthiş bir makineydi ama şuan üretimi bitti yeni ürün de gelmiyor tedarik sorunu yaşanıyor, yerine 710 I modeli geldi fiyatları da 1 k fazla. Şuanda 4144 ok ı sattığımızda rica minnet diğer şubelerden getirtiyoruz eğer bulunabilirse o da şahane bir makinadır.
Bende 1,5 yıldır falan kullanıyorum gayet yeterli ve güzel memnunumHocam 4144 OK I müthiş bir makineydi ama şuan üretimi bitti yeni ürün de gelmiyor tedarik sorunu yaşanıyor, yerine 710 I modeli geldi fiyatları da 1 k fazla. Şuanda 4144 ok ı sattığımızda rica minnet diğer şubelerden getirtiyoruz eğer bulunabilirse o da şahane bir makinadır.
Yeni gelen de bu şekildeAlıntıyı görüntüle
2 yıldır kullanıyoruz hocam biz memnunuz tavsiye ederim. Güzel ürün sorun çıkartmadı. Servisinde beğendim. Kardeşim tavayı dijital tuşlarının ortasına indirdi tuşlar hep içeri göçtü servis geldi garantiden değişti kullanıcı hatası falan demediler. Diğer markalara göre pahalı olabilir bi tık ama değiyor.Arkadaşlar merhaba bulaşık makinesi alacağım bütçe 15.000-20.000 arası önerilerinizi bekliyorum