SSD için hızlı type c kablo önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,416
Dostlar macbook için sandisk portable ssd aldım, normalde 800 okuması var ama bendeki kabloyla 100 anca alıyorum. Yanında gelen kablo ile de 400 anca veriyor.
Veri aktarımı hızlı olan ve uzun olmayan bi type c to type c kablo önerir misiniz?

Tamamdır hocam teşekkürler, ama bana şöyle 10-20cm lik kablolar lazım yok mudur öyle bir şey
İllaki vardır da 800tl fiyat koymuşlar bazı sitelerde. En ucuz ve bilindik marka amazonda vardı onlarda bu ikisi. İstersen sende detaylı bir bak, Thunderbolt 4/3 (3 sınır) veya usb 4/3.2 Gen 2 (3.2 Gen 2 sınır) olacak şekilde. Usb 3.2 ve thunderbolt 3 tam ssd hızının sınırına geliyor kablonun kalitesine vs bağlı olarak desteklediği hız daha fazla düşerse bir anlamı kalmaz o yüzden Thunderbolt 4 ve Usb 4 kablolara bak.

İllaki vardır da 800tl fiyat koymuşlar bazı sitelerde. En ucuz ve bilindik marka amazonda vardı onlarda bu ikisi. İstersen sende detaylı bir bak, Thunderbolt 4/3 (3 sınır) veya usb 4/3.2 Gen 2 (3.2 Gen 2 sınır) olacak şekilde. Usb 3.2 ve thunderbolt 3 tam ssd hızının sınırına geliyor kablonun kalitesine vs bağlı olarak desteklediği hız daha fazla düşerse bir anlamı kalmaz o yüzden Thunderbolt 4 ve Usb 4 kablolara bak.
Elimdeki kabloyla kasada bile maksimum 400 hız alıyorum, macbookta bu hız 100 ü geçmiyor.
typec to type c mi alsam bilemedim hangisi daha iyi olur?

Elimdeki kabloyla kasada bile maksimum 400 hız alıyorum, macbookta bu hız 100 ü geçmiyor.
typec to type c mi alsam bilemedim hangisi daha iyi olur?
Sizin macbookun tam model kodu nedir? Thunderbolt 4 çıkışı olması lazım. Harici ssd’nin marka modeli nedir?

SSD Thunderbolt 4 ile usb 4 desteklemiyor. Max 3.2 gen2 kablo alabilirsin içinden çıkan kablo neden yavaş hız verdi acaba
Bilmiyorum hocam, nasıl bir kablo kullanmam gerek onuda anlamadım.
800mb okuma verecek zaten altı üstü onuda da 100 bile veremiyor macte

SSD'nin max desteklediği 3.2 gen 2 bu yüzden bu kablolardan almalısınız

Geri