Smash-22
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet tekrardan selamın aleyküm sonucu söylüyorrum (ThrotlleStop) DEĞERİ 50 wat çektim arkada google açık pubg girdim sağ ekrandan da leptopun kednı sıcaklık değerlerini gösteren uygulaması ve ThrotlleStop açık bir şekilde analiz ettim 10 dk takıldım 1 oyun yani değerler işlemci ve ekran kartı da mönster ugulamasında 65 c civarlarında takıldı gaytet iyi en yüksek fan moduna almadı kendını birde gayet iyi performans kaybı yaşamadım yanı sanmıyorum cunku aynı akıcılıkla oynamaya devam ettim ThrotlleStop uygulamasında da sıcaklık max 68 gördüm baktıgımda max wat kullanımı ama 33.5 w yazıyor ben 50 yaptım oralara cıkmıyor yanı tek sorun suanlık bu diğerini hallettik gibi tek bir uygulamada teşekküler elinize kolunuza sağlık yazdınız o kadar birde termal ped ve termal macun önerilerini attınız tek tek yarın bakıp sipariş vereceğim 
değeri 60 yaptım wat da bench mark yapınca düzeldi tamadmır tabi bi 10 derece sıcaklık artı değerler bu sızce bır sıkınıt varmı bu sıcaklıklarda oynasam iyi gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
değeri 60 yaptım wat da bench mark yapınca düzeldi tamadmır tabi bi 10 derece sıcaklık artı değerler bu sızce bır sıkınıt varmı bu sıcaklıklarda oynasam iyi gibi duruyor