Leptop sıcaklığım 98 dereceleri görüyor

evet tekrardan selamın aleyküm sonucu söylüyorrum (ThrotlleStop) DEĞERİ 50 wat çektim arkada google açık pubg girdim sağ ekrandan da leptopun kednı sıcaklık değerlerini gösteren uygulaması ve ThrotlleStop açık bir şekilde analiz ettim 10 dk takıldım 1 oyun yani değerler işlemci ve ekran kartı da mönster ugulamasında 65 c civarlarında takıldı gaytet iyi en yüksek fan moduna almadı kendını birde gayet iyi performans kaybı yaşamadım yanı sanmıyorum cunku aynı akıcılıkla oynamaya devam ettim ThrotlleStop uygulamasında da sıcaklık max 68 gördüm baktıgımda max wat kullanımı ama 33.5 w yazıyor ben 50 yaptım oralara cıkmıyor yanı tek sorun suanlık bu diğerini hallettik gibi tek bir uygulamada teşekküler elinize kolunuza sağlık yazdınız o kadar birde termal ped ve termal macun önerilerini attınız tek tek yarın bakıp sipariş vereceğim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değeri 60 yaptım wat da bench mark yapınca düzeldi tamadmır tabi bi 10 derece sıcaklık artı değerler bu sızce bır sıkınıt varmı bu sıcaklıklarda oynasam iyi gibi duruyor

Ekler

• 312312.webp
    312312.webp
    66.1 KB · Hit: 11
ya aslından kendi servisine götürmeden bir kaç ay önce kendım yaptım bakımını elimden geliyor az cok bu işler termal macun almıştım sürdüm ısı aynıydı dedim dandik aldık herhalde sonra biraz araştırdım mk3 4 mü neydi onu aldım sürdüm iyice temizledim yine aynı sıcaklıklar sonra dedim bakıma götüreyim hala aynı

öylemi dersiniz
MX6 dene. MX4 benim deneyimlediğin kadarıyla notebooklarda pek verimli olmuyor.

aynı işlemciye sahip bir monster laptop kullanıcısıyım, Thermal Grizzly Kryonaut kullandıktan sonra 96 max gren işlemcim 84 grmeye başladı max.
ayrıca fan ile soğutucu blok arasına cloth tape çekmen gerekiyor hava akışı bozulmasın diye. Ayrıca fanları çıkarıp iç bilyelerini de temizleyip yağlaman gerekli . benimkinin içinde toz öbeği olmuştu, fan iyi dönmüyordu.
arkasını açıp sıra sıra fanları bir döndür, durduğu sırada 5-6 kere sağ sol yapması lazım, yapmıyorsa tıkanıklık vardır temizleyip yağlaman gerekir.

bu videonun 8. dakikasından bir izle. banttan kastettiğimi anlarsın. kaliteli bir elektrik bandı da iş görebilir.

bende bu bandı takacağın yerler dfan kanallarının orada, işlem uygulamadan önce arka tarafı açıp footo yollayabilirsen yardımcı olurum.

aynı işlemciye sahip bir monster laptop kullanıcısıyım, Thermal Grizzly Kryonaut kullandıktan sonra 96 max gren işlemcim 84 grmeye başladı max.
ayrıca fan ile soğutucu blok arasına cloth tape çekmen gerekiyor hava akışı bozulmasın diye. Ayrıca fanları çıkarıp iç bilyelerini de temizleyip yağlaman gerekli . benimkinin içinde toz öbeği olmuştu, fan iyi dönmüyordu.
arkasını açıp sıra sıra fanları bir döndür, durduğu sırada 5-6 kere sağ sol yapması lazım, yapmıyorsa tıkanıklık vardır temizleyip yağlaman gerekir.

bu videonun 8. dakikasından bir izle. banttan kastettiğimi anlarsın. kaliteli bir elektrik bandı da iş görebilir.

bende bu bandı takacağın yerler dfan kanallarının orada, işlem uygulamadan önce arka tarafı açıp footo yollayabilirsen yardımcı olurum.
ürün gelsin atacağım

bende bu bandı takacağın yerler dfan kanallarının orada, işlem uygulamadan önce arka tarafı açıp footo yollayabilirsen yardımcı olul
leptopun altında bulunan soğutucuyu kullanmayayım mı anlamadım bakımını kendim yaptım fanları falan baya tertemiz yapıyorum hatta bloklar falan da tertemiz sadece iyi bir termal macun önerisi lazım gibi
ThrottleStop çektim 50w ye cısaklık bench de max 66 oluyor baya işime yaradı en yüksek fanı açmıyor bile iyi şunalık birde termal macun değiştirirsem daha iyi olucak gibi hava akışı bozulmasın diye altındaki soğutucuyu cıkartıp sadece yükseltsemmi diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri