Uydu Kablosunu Modeme Bağladılar

Vaelche

80+
Reaksiyon skoru
0
kablonet internet bağladım tv ye giden uydu kablosunu modeme bağladılar tv kanallarına erişemiyorum normal tv kanallarını nasıl getiricem bu kablo sorunu nasıl çözülcek

kablonet internet bağladım tv ye giden uydu kablosunu modeme bağladılar tv kanallarına erişemiyorum normal tv kanallarını nasıl getiricem bu kablo sorunu nasıl çözülcek
O uydu kablosu değil kablonetin kendi koaksiyel altyapısı. Uydu santraline giden kabloyu internet santraline bağladılarsa bilemiyorum. Kablo TV alabilirsin (ücretli) ya da TV santralinden eve 2. Bir hat çekebilirsin.

O uydu kablosu değil kablonetin kendi koaksiyel altyapısı. Uydu santraline giden kabloyu internet santraline bağladılarsa bilemiyorum. Kablo TV alabilirsin (ücretli) ya da TV santralinden eve 2. Bir hat çekebilirsin.
hocam tv ye baglı olan uydu kablosunu çıkardılar direk modeme taktılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uydu kanallarını kullanamıcaksın dediler yaparken

hocam tv ye baglı olan uydu kablosunu çıkardılar direk modeme taktılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uydu kanallarını kullanamıcaksın dediler yaparken
Tamam o kablonun diğer ucunu uydu santralinden söküp internet santraline takmışlardır diyorum ben de. Kablonetin ücretli kablo TV hizmeti var tüm uydu kanalları olmasa da.

Tamam o kablonun diğer ucunu uydu santralinden söküp internet santraline takmışlardır diyorum ben de. Kablonetin ücretli kablo TV hizmeti var tüm uydu kanalları olmasa da.
neden ücret veriyorum ki gelip ekstra hat çekmezlermi tv yi ellemeden modem için çekmeleri gerekmezmiydi ayrı hat

O kabloyu 2 ye bölüp tv anten girişine bağlayabilirsin. Tabi uygun soket bağlatıp.
Bu şekilde yapınca 10 tane falan kanal çıkıyor onlarda SD yayın. Görüntü kalitesi düşük.
Daha fazla kanal ve iyi görüntü kalitesi için abonelik alman lazım.
Eğer tv aboneliğin varsa müşteri hizmetlerini ara söyle kabloyu hallederler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri