O uydu kablosu değil kablonetin kendi koaksiyel altyapısı. Uydu santraline giden kabloyu internet santraline bağladılarsa bilemiyorum. Kablo TV alabilirsin (ücretli) ya da TV santralinden eve 2. Bir hat çekebilirsin.kablonet internet bağladım tv ye giden uydu kablosunu modeme bağladılar tv kanallarına erişemiyorum normal tv kanallarını nasıl getiricem bu kablo sorunu nasıl çözülcek
hocam tv ye baglı olan uydu kablosunu çıkardılar direk modeme taktılarO uydu kablosu değil kablonetin kendi koaksiyel altyapısı. Uydu santraline giden kabloyu internet santraline bağladılarsa bilemiyorum. Kablo TV alabilirsin (ücretli) ya da TV santralinden eve 2. Bir hat çekebilirsin.
Tamam o kablonun diğer ucunu uydu santralinden söküp internet santraline takmışlardır diyorum ben de. Kablonetin ücretli kablo TV hizmeti var tüm uydu kanalları olmasa da.hocam tv ye baglı olan uydu kablosunu çıkardılar direk modeme taktılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uydu kanallarını kullanamıcaksın dediler yaparken
neden ücret veriyorum ki gelip ekstra hat çekmezlermi tv yi ellemeden modem için çekmeleri gerekmezmiydi ayrı hatTamam o kablonun diğer ucunu uydu santralinden söküp internet santraline takmışlardır diyorum ben de. Kablonetin ücretli kablo TV hizmeti var tüm uydu kanalları olmasa da.
Böyle bir zorunlulukları olduğunu sanmıyorum bilmiyorum açıkçasıneden ücret veriyorum ki gelip ekstra hat çekmezlermi tv yi ellemeden modem için çekmeleri gerekmezmiydi ayrı hat
modeme giden kabloyu splitter ile 2 ye bölsem birini tv ye çeksem işe yaramaz değil mi internet için ayarlı?Böyle bir zorunlulukları olduğunu sanmıyorum bilmiyorum açıkçası
Eğer santralden çıkarıp internet kutusuna taktılarsa çalışmaz.modeme giden kabloyu splitter ile 2 ye bölsem birini tv ye çeksem işe yaramaz değil mi internet için ayarlı?