evet bi gariplik varbu neden böyle ucuz
350nit ve renk derinliği ne ? bunda bir tuzak olmasın![]()
alınır casual oyuncuysancs2 için alınır mı
Değil galiba hiçbir yerde geçmiyor görüntüsünü de göremedim.
![]()
EW270Q|27” 2K 200Hz BenQ Ev Eğlence Monitörü
BenQ EW270Q, olağanüstü görsel-işitsel keyif için 2K çözünürlük, %90 P3 renk kapsamı, 200Hz yenileme hızı ve iki adet olağanüstü dahili 5W hoparlöre sahiptir. Senaryo kısayol tuşunu kullanarak optimize edilmiş monitör ayarları arasında kolayca geçiş yapın ve evinizi ihtiyaçlarınıza göre...www.benq.com
-5°/20° yukarı aşağı ve 20°/20° sağa sola hareket edebildiği için pivot olarak geçiyor, asansörlü yapısı yok sadece.Incelemelerde pivot gozukmuyor nerden anladin
350 nit sınır benim için o zaman en az 8bit renk derinliği olsa baya iyi (pardon hdr10 yazıyor zaten)350
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alınır casual oyuncuysan
cs2 için 240hz düşünüyodum ama 40hz görüntüde çok bişey farkettirmez herhalde350
alınır casual oyuncuysan
kuvvetle muhtemel 8+2 bit.350 nit sınır benim için o zaman en az 8bit renk derinliği olsa baya iyi
hzden cok ghosting ve overshoot daha önemli. 40hz hicbisey iyi gercek gecikme değerinin yanında.cs2 için 240hz düşünüyodum ama 40hz görüntüde çok bişey farkettirmez herhalde
aldım hocam sağolun konu içinkuvvetle muhtemel 8+2 bit.
hzden cok ghosting ve overshoot daha önemli. 40hz hicbisey iyi gercek gecikme değerinin yanında.
İncelemesini görmedim, yorum yapamayacağım.Benq nun monitörü nasıl bu kadar ucuz olabiliyor tayfun hocam bi yorumlasın merak ettim