Öneri En iyi Iphone hangisi bu işten anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

Rahasam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Merhaba arkadaşlar. Eskiden iphone kullanan biriydim. Bir yerden sonra mecburiyetten androide geçmek zorunda kaldık. Ama artık yeniden iphone dönmek istiyorum. Bütçem maksimum 40 50k civarı. Bu bütçeye göre en iyi iphone sizce hangisi yani hangi modelini alsam pişman olmam ve yıllarca kullanabilirim. İşin ehli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Cevaplarınızı yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Eskiden iphone kullanan biriydim. Bir yerden sonra mecburiyetten androide geçmek zorunda kaldık. Ama artık yeniden iphone dönmek istiyorum. Bütçem maksimum 40 50k civarı. Bu bütçeye göre en iyi iphone sizce hangisi yani hangi modelini alsam pişman olmam ve yıllarca kullanabilirim. İşin ehli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Cevaplarınızı yorumlarınızı bekliyorum.
Aynı bütçeye sahiptim yd iphone 17 aldım
İlla yurt içi sıfır olacaksa 15(Pil çok önemliyse 16e)
Yurtiçi olacaksa ikinci el 14 pro max alıp orijinal pil değiştirmek
Yurtdışı 17
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı bütçeye sahiptim yd iphone 17 aldım
İlla yurt içi sıfır olacaksa 15(Pil çok önemliyse 16e)
Yurtiçi olacaksa ikinci el 14 pro max alıp orijinal pil değiştirmek
Yurtdışı 17
Zorlayabilirseniz yurtiçi 17 ikinci el temiz alıp 3 4 sene tahatlıkla kullanırsınız

Aktif olarak iphone 15 kullanıyorum. Alalı 4 ay civarı oldu kesinlikle tavsiye ederim gayet güzel bir performans veriyor. Ama illahaki pro veya pro max olsun istiyorsan 13 veya 14 e bakabilirsin ama düz model kullanmak sorun değilse kesinlikle 15 öneririm. Ayrıca ne yaparsan yap sakın ama sakın 16e alma. Onun dışında istediğini alabilirsin.

Geri