2450tlye İkinci El ATK Neptune N9 Pro Aldım

Uygunsuz davranış
arkadaş sıfır gibi ürün aldı onaylayınca ben kendisine faturayı vsde atacağım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlam ve hızlı gitsin diye Trendyol Expresse verdim sabah 300-500 önemli değil arkadaş memnun kalsın yeter benim için birde şu üstteki böcek gibi gelip boş yapanlarda ne yaşıyor bilmiyorum

O böcek ananı ham yaparsa hiçbir şey yapamazsın ama.

Sıfırı 3000 TL olan ürünü 2550 TL'den satmak ahlaki değil. Ödediğin komisyon da alıcıyı ilgilendirmiyor.
2. el ürüne 550 TL az ödemek fatura ve garantı kapsamı dışında kalmaya değmez. Elektronik bu, 3 gün sonra bozulsa destek alma şansı yok.
Arkadaş bilinçli bir tüketici olsa seninle muhatap olana kadar sıfırını alır geçerdi.

@Gustavo31 Çok geç değilse iade et dostum.
adamın parası adamın kararı konuyu fazla uzatmıyorum sadece ürün geldiğinde buraya fotoğraf eklesin diyorum

O böcek ananı ham yaparsa hiçbir şey yapamazsın ama.
modlar sana cevabını verir sanal bebesi seni

adamın parası adamın kararı konuyu fazla uzatmıyorum sadece ürün geldiğinde buraya fotoğraf eklesin diyorum

modlar sana cevabını verir sanal bebesi seni

Hakaret diyorsun, sonra moddan medet umuyorsun. Devam et.

Sıfırı 3000 TL olan ürünü 2550 TL'den satmak ahlaki değil. Ödediğin komisyon da alıcıyı ilgilendirmiyor.
2. el ürüne 550 TL az ödemek fatura ve garantı kapsamı dışında kalmaya değmez. Elektronik bu, 3 gün sonra bozulsa destek alma şansı yok.
Arkadaş bilinçli bir tüketici olsa seninle muhatap olana kadar sıfırını alır geçerdi.

@Gustavo31 Çok geç değilse iade et dostum.
fatura olduğu sürece yardımcı oluyorlar 1 sene önce birine gpx1 satmıştım scrollu bozuldu garantiyle iletişime geçti ve yeni ürün gönderdiler adresine kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri