❌İndirim Bitti! 3689 TL Apacer AP1TBAS2280Q4U-1 1TB 7300/6000MB

Umarım 1tb yerine 256gb göndermezler
Benimki de kargoya verildi apacer 1tb olan
Amazon'un kargo sistemi fakedir. Amazon'da "kargoya verildi" yazması ürünün yola çıktığı anlamına gelmez. Kargo rezervesi ve no ataması yapılıyor sadece. İlgili kargo firmasından no'yu sorgulayın boş çıkacaktır. Çok yaşadım, örnek. İptal olacaksa, sonradan hertürlü iptal ediyorlar yine.

1771338504230.webp

Amazon'un kargo sistemi fakedir. Amazon'da "kargoya verildi" yazması ürünün yola çıktığı anlamına gelmez. Kargo rezervesi ve no ataması yapılıyor sadece. İlgili kargo firmasından no'yu sorgulayın boş çıkacaktır. Çok yaşadım, örnek. İptal olacaksa, sonradan hertürlü iptal ediyorlar yine.

Alıntıyı görüntüle
Geçen 250tl'ye mekanik klavye vardı, amazonda satıcı itopyaydı kargoya verilldi gözüküyordu herkeste. 3 gün sonra iptal geldi muhtemelen bunda da aynı şey olacak diye düşünüyorum

Ulan gene kaçırdım, ne şans var be. :peeposad:

Geçen 250tl'ye mekanik klavye vardı, amazonda satıcı itopyaydı kargoya verilldi gözüküyordu herkeste. 3 gün sonra iptal geldi muhtemelen bunda da aynı şey olacak diye düşünüyorum
Az daha perde yollayacaklardı. :kizginpeepo:

Alıntıyı görüntüle
amazonun kibarca iptal şekli bu ürün kargoda kaybolmuş gibi yapıp iade yapıyorlar sana

Bende ödemeyi yaptım, gelsin gelirse, ikinci slotu da doldururuz. En kötü harici bir kutu alıp taşınabilir olarak kullanırız.
Pc depolama çöplüğüne döndü.
2tb m2
1tb m2
500gb ssd
2TB HDD
Biraz zorlasam 32kb disket de takacaktım da hızı çok yavaş 😂

Geri