nasıl bu kadar kod alıyorsunuz bana gelmiyor2Ay Ücretsiz
CHGTHM3N7QGG
CHG27BYHJJZ4
CHG2BGGB0ZZE
CHG2IE5LKUOC
CHGTBNUFQIO1
CHG2GS1S5YK8
CHGT8RKA3YUQ
CHGT1SVDOQGW
CHG2NB3LLKOQ
3Ay Ücretsiz
CHG33MXQYRQW
CHG3W1U987WS
6 çıksa geçicem ben de, max 4 çıktı!
Kanka bu sadece yeni abonelik için mi yoksa abone olanlar da faydalanabiliyor mu?arkadaşlar 6 aylık buldum kendime.
öylesine denerken 3 aylığa denk geldim.
kullanmak isteyen olursa 3 aylık ücretsiz kod bırakıyorum
CHG34NKP440X
kullanan cevapla belirtsin ki diğer insanlar uğraşmasın sonra.
hayır sadece yeni abone içineğer türknetliysek ne olur yararlanabilir miyiz
Sanırım evet ama tekrar sormak lazım bana da 3 ay veya 6 aylık lazım çıkan varsa özelden atarsa sevinirimtürk telekom şuan 1000mbps yaklaşık 1000tl civarında modem ücreti hariç, türknete geçsem 1000mbps 899TL ilk 3 ay bedava kampanyasından faydalanırsam hemen 12 ay peşin ödeme kampanyasından da faydalanabiliyormuyum bilgisi olan varmı
Hocam kullandınız mı 4 aylık kodu kullanmadiysaniz bana verebilir misiniz acaba2Ay Ücretsiz
CHGTHM3N7QGG
CHG27BYHJJZ4
CHG2BGGB0ZZE
CHG2IE5LKUOC
CHGTBNUFQIO1
CHG2GS1S5YK8
CHGT8RKA3YUQ
CHGT1SVDOQGW
CHG2NB3LLKOQ
3Ay Ücretsiz
CHG33MXQYRQW
CHG3W1U987WS
6 çıksa geçicem ben de, max 4 çıktı!
Hocam ne yaptınız siz var mı kod lazım ya bugün bitiyor zatentürk telekom şuan 1000mbps yaklaşık 1000tl civarında modem ücreti hariç, türknete geçsem 1000mbps 899TL ilk 3 ay bedava kampanyasından faydalanırsam hemen 12 ay peşin ödeme kampanyasından da faydalanabiliyormuyum bilgisi olan varmı
bi kaç defa denedim ancak 1 ay bedava çıkıyorHocam kullandınız mı 4 aylık kodu kullanmadiysaniz bana verebilir misiniz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ne yaptınız siz var mı kod lazım ya bugün bitiyor zaten
Kullandım maalesef.Hocam kullandınız mı 4 aylık kodu kullanmadiysaniz bana verebilir misiniz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ne yaptınız siz var mı kod lazım ya bugün bitiyor zaten