7800x3d için işlemci soğutucu önerisi

Bu üründe olabilir fiyatına göre iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum hocam.

Pardonda öneriyoruz derken siz kimsiniz necisiniz?
Neci olduğumu eski üyeler iyi bilir egolu tavırlarınızı bir kenara atıp Frost Commanderin iyi bir soğutucu olduğunu kabul edin.

Neci olduğumu eski üyeler iyi bilir egolu tavırlarınızı bir kenara atıp Frost Commanderin iyi bir soğutucu olduğunu kabul edin.
Hocam böyle gizemli havası vermeye çalışmak yerine yaptığınız işi söyleseniz ve nedenlerini açıklasanız, neden alınması gerektiğini açıklasanız daha mantıklı olmaz mı sizce de ?

Bitfenix Cube 360mm V2 kullanıyorum yükte 71lerde takılıyor boşta 47-53 arası takılıyor tavsiye ederim

Hocam Phantom Spirit evo hem büyük hemde daha güzel duruyor onu alıcam gibi zaten. Birde bu evo olduğu için normalinden iyi değil mi ?
evet kanka bir miktar daha iyi ama 2. el bak bence 3k ya değmez bu veya düzüne bak ultra bir fark yok görüntü farkı fazla sadece

Burada benden eski çok üye yok kardeşim benim ayrıca soğutucuya kötü de demedim, ucuz kelime oyunları yapma. Öyle kanaat önderiymişsin gibi artist artist yazan sensin sonra egolu davranma diyorsun komik misin komik olmaya mı çalışıyorsun bilmiyorum ama bu işlerden ne kadar anladığın ortada, Phantom Spirit gayet de o işlemciyi soğutuyor. Biraz öğren sonra böyle çok bilmiş gibi yazarsın.

Geri