MAKSIMUM BILGISAYAR(ALMAYIN)

tamam kral sana 2x16 yerine 4x8 ram satinca da sana boyle deseler hosuna gider mi?
ne alaka hocam ram ile psu aynı şey mi high power gold almış gold gelmiş devasa farklılık yok psunun kasası farklı diye iade mi edilir high power kalitesi yine aynı kalite işte bu kadar kasmamak lazım milattan kalma fan çerçeveli eski tasarım geleceğine yeni tasarım gelmiş adam beğenmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hala pakette duruyor, bende bilmediğim için yazdım buraya anladığım kadarıyla önemli bir şey değil bu
önemli bir şey değil tabikide hocam yine aynı psu dış kasası farklı aynı olmasa ne olur sanki sisteme yetmicek mi yine de üzeceğini sanmam

ne alaka hocam ram ile psu aynı şey mi high power gold almış gold gelmiş devasa farklılık yok psunun kasası farklı diye iade mi edilir high power kalitesi yine aynı kalite işte bu kadar kasmamak lazım milattan kalma fan çerçeveli eski tasarım geleceğine yeni tasarım gelmiş adam beğenmiyo
aynı şey değil evet psu çok daha önemli.psulari bronze silver gold sertifikası ile iyi kötü demek… hocam farklı platform olabilir, verimlilik sertifikası almakla kalitenin ne alakası var. her şeyden önce arkadaşın para ödediği ürün bu değil? sen beyaz telefon alınca siyah gelse misal ikisi de aynı özellikte kullanacak mısın yoksa ben beyaz istemiştim mi diyeceksin?

Son düzenleme:

önemli bir şey değil tabikide hocam yine aynı psu dış kasası farklı aynı olmasa ne olur sanki sisteme yetmicek mi yine de üzeceğini sanmam
Hocam ben baktım ikiside birbirinden farklı kapasitör ve PCEİ ve CPU girişleri dahil yani
O zaman iade edilebilir dediğim gibi. 3300TL'ye neredeyse bayağı benzeri mevcut zaten. 50W için 700TL fazla vermeye gerek yok. Değişim kabul ederlerse o da kabul olabilir ama ellerinde normal Performance GD yok heralde onu yolladıklarına göre. Bu da olabilir:

Daha kalitelisi.
Hocam bu nasıl

Hocam ben baktım ikiside birbirinden farklı kapasitör ve PCEİ ve CPU girişleri dahil yani

Hocam bu nasıl
O da Perfomrance FS'nin modüler hali denebilir. Biraz kısılmış hali gibi. Fiyatı güzel yalnız garanti durumu nasıldır hiçbir fikrim yok.

O da Perfomrance FS'nin modüler hali denebilir. Biraz kısılmış hali gibi. Fiyatı güzel yalnız garanti durumu nasıldır hiçbir fikrim yok.
Hocam çok sağol cevap veriyorsun bütçem 5k ne alayim

Sağlam bişey olsun hani modüler olup olmaması çok önemli değil birde 9070 veya 9060xt için

Sağlam bişey olsun hani modüler olup olmaması çok önemli değil birde 9070 veya 9060xt için
Düz RX9070 veyahut 9060XT için 650W bile yeterli. İleride güncelleme yaparsanız 850W alın ancak.

Ben riske girmek istemem, garantisi sorunlu olmaz diyorsanız bu olabilir:

Biraz riske girerim dersenizde o sizin attığınızı alın. İki model de yapı olarak çok benzer sadece. Hatta Gamdias'ın modülerlik avantajıda var.

Biraz daha ucuza:

Her 10-15 dakikada bir fan açıp kapatıyor. Ses rahatsız etmezse alabilirsin.

Daha uyguna:

RX9070 ve 9060XT'ye yeterde artar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri