Pckolik firması sattığı ürünün arkasında durmaması

o da yakında bırakır bu denli iyi olmayı, bizim millet ssd alip icine sahtesini koyup iade ediyor sonra tekrar satışa çıkınca alıcıya sahte ssd gidiyor. bize böyle kötü muamele müstahak.
Adamlar hayrına yapmıyor, ben 150k'lık sistem dizdim adamlardan. Donuma kadar oradan alıyorum. Bunu görüyorlar arkada verilen kararlarda bu verilere göre algoritma çalışıyor. Amazonda çok sık hesap banlanıyor iade reddediliyor sık sık iade yapanlarda artık. Adamlarda bir puanın var ona göre hizmet alıyorsun. İyi müşteriye 1 sene kullandığı kulaklık bozulunca o elinde kalsın deyip yenisini yolluyor kötü müşteriye asla böyle muamele yok. Bu elemanlar kar etmeyecekleri sistemi asla devam ettirmezlerdi bunca senedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bize böyle kötü muamele müstahak.
Bana değil aga ben kabul etmiyorum :D

maalesef ki thh ye de başvursanız sistem bu şekilde işliyor. sizin o dönemde ödediğiniz 6500₺, o dönem için geçerliydi bugünün ekonomik şartlarında 25.000₺ olması firmanın size 25.000₺ iade yapabilmesine izin vermiyor. Aslında mantıken paranın değerinin kaybolmaması için 25.000₺ yerine bile dolar usülü o zaman kaç dolar ödemişsiniz onu TL'ye çevirip vermeleri lazım ama bunda da stok sorunları, sözleşme şartları diyerek işin içinden çıkıyorlar. kötü bir durum ama el mahkum işte. savunmalarında iade tekliflerini sundukları ve siz reddettiğiniz zaman thh bunda da sizin aleyhinize sonuçlar verebiliyor.

aynı anakartı kullanıyorum. 4000e almıştım ben pasajdan şimdi harbiden 20.000 olmuş şaka gibi.
thhye hacze gidersen alıyosun o parayı. Cünkü ürünün su andaki fiyatına bakıp sana onu haczedip yatırıyolar

Geçmiş olsun işin uzun ben de aynı şekilde vatan bilgisayarla aynı durumu yaşıyorum , thh başvuruyosun thh kararı sonuçlanınca hala firma vatan gibi uygulamamaya inat ederse ilamlı icra takibi başlatıyosun , daha sonrasında yüksek ihtimal ürünün misli bulunması için bilirkişi tutuluyor ve ekstra onun ücretini ödüyorsun ( daha sonra kazanınca tekrar firmadan ücretini alabiliyosun ) , sonrası zaten firma seve seve ödemek zorunda kalıyor , ben de henüz icraya verme aşamasındayım , böyle yargı tanımayan firmalarla hukuki yoldan sonuna kadar hakkını aramaya devam etmek gerekiyor , sen de sonuna kadar devam etmelisin.

Son düzenleme:
Bir üst model versin 7 ye z790 mı kalmış neyin kafası

20 hayal bu anakart için z790 rog strixler var tomahawk wifi var 12 k ya prime o para etmez maks 10 13
Bu bahsettigin kartları bile vermiyorlar sorun o al 6900 ne bulursan yoluna git diyorlar z790 kendi kartım Kara borsa oldugunu için 25den satıyor 3 5 satıcı

Bu bahsettigin kartları bile vermiyorlar sorun o al 6900 ne bulursan yoluna git diyorlar z790 kendi kartım Kara borsa oldugunu için 25den satıyor 3 5 satıcı
Valla kanka muadil model vermek zorunda yâda misli ile değişim muadil yoksa Thh ver geç 7 k ya ancak ikinci el alırsın en kötü 10 iade yapmaları lazım ki alabil bir şeyler saçmalıyorlar kesinlikle kabule etme şikayet vara güzelce yaz gpt den yardım da alabilirsin THH vereceğini belirt 6502 tuketici kanununa bak maddeleri bul onlarıda ekle müadili yoksa misli değişim yapılmadılır diye geçer hakkını alırsın bunlara sert çıkmazsan zor alırsın hakkını

tamam 20den satanlara yaz fiyatları ona göre düzenlesinler
Ne alaka dostum prime ne zamandan beri 20 k ne yaşıyonuz siz

Al 11000 tl

Boş muhabbet yapacağına Git tomahawk al prime ı ham yapar

Ekler

• IMG_0461.webp
    IMG_0461.webp
    1.9 MB · Hit: 38
  • IMG_0465.webp
    IMG_0465.webp
    160.3 KB · Hit: 37
Uygunsuz davranış

Al 11000 tl

Bunu buraya babannen koymadıysa, biz bir şey yaşamıyoruz. Model yazdım ve fiyat bu çıktı.
Ne diye tomahawk alacağım ki? Ben 4000'e almışım sıfır z790.
Ham olacak bir şeyler arıyorsan eski konularına bak. Noldu baban ham mı yaptı seni :D :D
ASŞDFKASŞFKDSAŞKF

Uygunsuz davranış

Bunu buraya babannen koymadıysa, biz bir şey yaşamıyoruz. Model yazdım ve fiyat bu çıktı.
Ham olacak bir şeyler arıyorsan eski konularına bak. Noldu baban ham mı yaptı seni :D :D
ASŞDFKASŞFKDSAŞKF
Sıkıntılı mısın birader stoğu kalmamıştır adam fiyat sallayıp ilana atmış sana daha iyisini atıyorum boş yapıyorsun lütfen beni rahatsız etme ya ciddiye alınacak birisi değilsin

ASŞDFKASŞFKDSAŞKF
forum kuralları ihlal olmasa senin gibi bir vasıfsıza karşı güzel kelimeler sarf ederdim de neyse burnu sümüklü ufaklık seni sanane evdeki özelimden bir problem yaşadım kardeşimle kapandı gitti onuda geçtim seni hiç ilgilendirmez ayrıca şuan ki konuyla ne alakası varda boş yapıyorsun sen bana numaranı bir versene özelden @Mehmet Yılmaz şu hadsize de bir gerekeki yapın lütfen biliyorum muhtemelen bende uzaklaştırılma alıcam uyarı puanından dolayı ama böyle hadsize cevap vermemek kendini halt sanmasına neden olur devam eder tatmin etmem böylelerini

Son düzenleme:

Al 11000 tl

Mesele tomahawk değil daha iyisi değil bana bozuk ürün satıldı ve şuan fiyatı 25 bin TL kardeşim sağlam bir firmaya yakışan bu elimizde yok muadilini verelim demektir 6 bin TL verelim git ne bulabiliyorsan onu al demek hangi kaliteli firmaya yakışır

Mesele tomahawk değil daha iyisi değil bana bozuk ürün satıldı ve şuan fiyatı 25 bin TL kardeşim sağlam bir firmaya yakışan bu elimizde yok muadilini verelim demektir 6 bin TL verelim git ne bulabiliyorsan onu al demek hangi kaliteli firmaya yakışır
Ben onu mu diyorum kardeşim benim 20 bin tl zaten edecek anakart değil gidip adamın sana 20 bin iade etmesini bekleme diyorum edecekse minimum 10 olmalı ki bir anakart alabil diyorum veya diyorum ki muadili verilmeli oda yoksa misli ile de değişim yapılmasını savunuyorum yani o anakartta gelene kadar bir sürü değişim yapabilecekleri anakart var diyorum anlatabiliyormuyum acaba zaten 6502 ye göre maddesini bul itiraz et diyede belirttim yukarıda

maalesef ki thh ye de başvursanız sistem bu şekilde işliyor. sizin o dönemde ödediğiniz 6500₺, o dönem için geçerliydi bugünün ekonomik şartlarında 25.000₺ olması firmanın size 25.000₺ iade yapabilmesine izin vermiyor. Aslında mantıken paranın değerinin kaybolmaması için 25.000₺ yerine bile dolar usülü o zaman kaç dolar ödemişsiniz onu TL'ye çevirip vermeleri lazım ama bunda da stok sorunları, sözleşme şartları diyerek işin içinden çıkıyorlar. kötü bir durum ama el mahkum işte. savunmalarında iade tekliflerini sundukları ve siz reddettiğiniz zaman thh bunda da sizin aleyhinize sonuçlar verebiliyor.

aynı anakartı kullanıyorum. 4000e almıştım ben pasajdan şimdi harbiden 20.000 olmuş şaka gibi.
geçen thhde emsal karar çıktı döviz hesabıyla ödemek zorunda kaldılar artık öyle değil

Geri