Pckolik firması sattığı ürünün arkasında durmaması

ramenes

80+
Reaksiyon skoru
2
Pckolik firmasından 1 sene önce Asus z790m plus sıfır anakart satın aldım anakart güç tuşuna basınca fanları döndürüp duruyor 2. Kez basınca rgbleri yakıyor 3. Kez basılı tutunca nadiren açılıyordu

Asus yetkili servisine 2 kez gönderdim çözülmedi iade değişim raporu çıktı

şimdi pckolik firması ürün elimizde yok diyerek 6900 TL verip beni göndermek istiyor

aldıgım anakartın fiyatı 25 bin TL oldu ürün ellerinde yokmuş
bir üst modelini veya muadilini önermeleri gerekiyor
ben 6900tlye kendi anakartım olan asusz790 alamıyorum asla

Değişim yapmaktan kaçıyorlar bu firmadan alışveriş yaparken 100 kez düşünün lütfen

Ekler

• 1684.webp
    1684.webp
    242 KB · Hit: 122
  • 1681.webp
    1681.webp
    70.1 KB · Hit: 122
thhye başvurdun mu

Pckolik firmasından 1 sene önce Asus z790m plus sıfır anakart satın aldım anakart güç tuşuna basınca fanları döndürüp duruyor 2. Kez basınca rgbleri yakıyor 3. Kez basılı tutunca nadiren açılıyordu

şimdi pckolik firması ürün elimizde yok diyerek 6900 TL verip beni göndermek istiyor

Değişim yapmaktan kaçıyorlar bu firmadan alışveriş yaparken 100 kez düşünün lütfen
Istisnasız bütün firmalar bunu yapar. Burası Türkiye. Uğraşmak istiyorsan thh ye gidiyorsun yoksa başka çözümü yok. Foruma konu açınca aman Allahım hemen düzeltelim demiyorlar. Istisnasız bütün satıcılar böyle

Istisnasız bütün firmalar bunu yapar. Burası Türkiye. Uğraşmak istiyorsan thh ye gidiyorsun yoksa başka çözümü yok. Foruma konu açınca aman Allahım hemen düzeltelim demiyorlar. Istisnasız bütün satıcılar böyle
1 sene bekletiyor thh 1 kişi bile bunlardan alışveriş yapmazsa yeter bana midem bulandı 1.5 aydır bilgisayarımı açamıyorum bunlar yüzünden

1 sene bekletiyor thh 1 kişi bile bunlardan alışveriş yapmazsa yeter bana midem bulandı 1.5 aydır bilgisayarımı açamıyorum bunlar yüzünden
Bende aio alacaktım kararsızdım, tastamam oldu😂

bro thh den baska sansın yok gibi görünüyor. bence razı olma bu işe. direkt marka ile görüş eğer marka da yanında durmuyorsa thh ye git

bro thh den baska sansın yok gibi görünüyor. bence razı olma bu işe. direkt marka ile görüş eğer marka da yanında durmuyorsa thh ye git
Asusla görüştüm sorumlu pckolik diyor pckolik muhatabımız distribütör elinde yok diyor distribütör asusu arayın diyor deli saçması bir iş kullanıcıya zerre değer vermiyorlar z790 kullanırken h610 al kendine diye sadaka veriyor pckolik resmen

Asusla görüştüm sorumlu pckolik diyor pckolik muhatabımız distribütör elinde yok diyor distribütör asusu arayın diyor deli saçması bir iş kullanıcıya zerre değer vermiyorlar z790 kullanırken h610 al kendine diye sadaka veriyor pckolik resmen
bro cok gecmis olsun, thh çözer bu işi. direkt git avukat vs parasınıda onlar ödeyecek bosuna ugrastıyorlar

Ciddi anlamda çözüm istiyorsan thh den başka yok. Ben sen haksızsin demiyorum sen sonuna kadar haklısın. Sadece durum çok içler acısı oyüzden yapacak bir şey yok

o kadar bekletmez ya 1 ayda çözüyorlar
Büyük şehirlerde en az 4ay a sonuçlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muadil kart verebilirler para iadesi almak zorunda değilsin zaten ama vermiyoruz diyorlarsa delilleri ile mecburen thh ye vericeksin ve bu süreçte o anakart kullanılacak gibi değilse kendine yeni anakart alacaksın mecbur

Geri