Öneri EKRAN KARTI ÖNERİSİ 30-35K

hiçkimsenin mesajını okuyup dalaşmak istemiyorum, 9070xt al
Hocam MFG diyenler var kafamı karıştırdı YT' den baktım çok fps fark ettiriyor gerçekten. Sipariş vermiştim aslında ama kafam karıştı. Bir de 750W besler mi 850 gerek demişler.

Hocam MFG diyenler var kafamı karıştırdı YT' den baktım çok fps fark ettiriyor gerçekten. Sipariş vermiştim aslında ama kafam karıştı. Bir de 750W besler mi 850 gerek demişler.
1 hafta 5070 tecrübem oldu bir kere kullanmadım o kadar kötü, gözü olan ayırt eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

750w teoride yeter tüm sistem bileşenlerini detaylı yazar mısın

Frame generation (FG). MFG de bunun multi olanı, 50 serisine özel. Bu max 4x idi şimdi 6x oldu yani FPS'yi daha da artırıyor.
5070, 9070 XT'yi 2x 3x de bile çok fena tokatlıyor; 2x de gecikme artmıyor, 4x de biraz artıyor ama reflex ile çözülüyor genelde, zaten yeni güncellemeler ile iyileştiriyorlar, 6x çıkınca gecikme öncekine göre daha da azaldı. 9070 xt hayvan gibi güç tüketiyor bu arada A tier 850W psu şart ama 5070'e 650W psu bile çok rahat yetiyor, arada dehşet verimlilik farkı var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
%1 ve %0.1 değerleride atsana bro.

Güç kaynağın 744 watt veriyor muhtemelen sıkıntı çıkarmaz ama yakın zamanda 850w geçmen çok daha iyi olur bazen anlık spike atıp 480 watt çekebildiği oluyor bu kartın ama dediğim gibi yüksek ihtimal sıkıntı çıkmaz.

Son düzenleme:
9070xt candır.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FSSYTD49?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
bir tık pahalı ama en azından rgb model.
maddi sorun yok dersen nitro plus alabilirsin.
çokta sorun değil %10 civarı daha düşük fps dersen 9070 düz alabilirsin.
tercih sizin. lakin değer konusunda gördüğüm de ileride 2.el satışta nvidia daha değerli. iphone gibi oluyor. o yönden de 5070 alabilirsiniz.

edit
amazon depo ürünü. iade edilen sıfır ayarında ürün. düşünürsen.
ya da yine depo ürün

Son düzenleme:
Hocam bu MFG ile FPSte çok fark atıyor gibi AMD' de karşılığı var mı bunun acaba bir de 750W besler mi?
1771443295217.webp

1771443371468.webp

%1 fps fark edilmiyor mu mfg açıkken 40 diyor bu

%1 ve %0.1 değerleride atsana bro.

Güç kaynağın 744 watt veriyor muhtemelen sıkıntı çıkarmaz ama yakın zamanda 850w geçmen çok daha iyi olur bazen anlık spike atıp 480 watt çekebildiği oluyor bu kartın ama dediğim gibi yüksek ihtimal sıkıntı çıkmaz.
1771443510900.webp

mfg açılan her oyunda %1 fps dibi görüyormuş oh mis gibi

Son düzenleme:
Son düzenleme:
9070xt candır.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FSSYTD49?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
bir tık pahalı ama en azından rgb model.
maddi sorun yok dersen nitro plus alabilirsin.
çokta sorun değil %10 civarı daha düşük fps dersen 9070 düz alabilirsin.
tercih sizin. lakin değer konusunda gördüğüm de ileride 2.el satışta nvidia daha değerli. iphone gibi oluyor. o yönden de 5070 alabilirsiniz.

edit
amazon depo ürünü. iade edilen sıfır ayarında ürün. düşünürsen.
ya da yine depo ürün
Hocam aldım ya eğer soğutma olarak çok avantajlı değilse iptal ile uğraşmayım bu model için.

Hocam aldım ya eğer soğutma olarak çok avantajlı değilse iptal ile uğraşmayım bu model için.
hayırlı olsun. vallahi açıkçası ben en tırt modelleri kullandım bugüne kadar . sanmıyorum ki sapphire tarafında üretilen bir üründe soğutma sorunu olsun. afilli, şekilli , 3-5 derece oynar :)

1 hafta 5070 tecrübem oldu bir kere kullanmadım o kadar kötü, gözü olan ayırt eder

750w teoride yeter tüm sistem bileşenlerini detaylı yazar mısın
1771444262056.webp
Tam olarak bu şekilde hocam dün işlemciyi yanlış söylemişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,488
Üyeler
189,277
Son üye
naveS3
Geri