Hocam MFG diyenler var kafamı karıştırdı YT' den baktım çok fps fark ettiriyor gerçekten. Sipariş vermiştim aslında ama kafam karıştı. Bir de 750W besler mi 850 gerek demişler.hiçkimsenin mesajını okuyup dalaşmak istemiyorum, 9070xt al
1 hafta 5070 tecrübem oldu bir kere kullanmadım o kadar kötü, gözü olan ayırt ederHocam MFG diyenler var kafamı karıştırdı YT' den baktım çok fps fark ettiriyor gerçekten. Sipariş vermiştim aslında ama kafam karıştı. Bir de 750W besler mi 850 gerek demişler.
%1 ve %0.1 değerleride atsana bro.Frame generation (FG). MFG de bunun multi olanı, 50 serisine özel. Bu max 4x idi şimdi 6x oldu yani FPS'yi daha da artırıyor.
5070, 9070 XT'yi 2x 3x de bile çok fena tokatlıyor; 2x de gecikme artmıyor, 4x de biraz artıyor ama reflex ile çözülüyor genelde, zaten yeni güncellemeler ile iyileştiriyorlar, 6x çıkınca gecikme öncekine göre daha da azaldı. 9070 xt hayvan gibi güç tüketiyor bu arada A tier 850W psu şart ama 5070'e 650W psu bile çok rahat yetiyor, arada dehşet verimlilik farkı var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güç kaynağın 744 watt veriyor muhtemelen sıkıntı çıkarmaz ama yakın zamanda 850w geçmen çok daha iyi olur bazen anlık spike atıp 480 watt çekebildiği oluyor bu kartın ama dediğim gibi yüksek ihtimal sıkıntı çıkmaz.Hocam MFG diyenler var kafamı karıştırdı YT' den baktım çok fps fark ettiriyor gerçekten. Sipariş vermiştim aslında ama kafam karıştı. Bir de 750W besler mi 850 gerek demişler.
Hocam bu MFG ile FPSte çok fark atıyor gibi AMD' de karşılığı var mı bunun acaba bir de 750W besler mi?
%1 ve %0.1 değerleride atsana bro.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güç kaynağın 744 watt veriyor muhtemelen sıkıntı çıkarmaz ama yakın zamanda 850w geçmen çok daha iyi olur bazen anlık spike atıp 480 watt çekebildiği oluyor bu kartın ama dediğim gibi yüksek ihtimal sıkıntı çıkmaz.
Takıla takıla oynarız artık neyse sıkıntı yok avg 30328493 fps alıyoruz mfg 12390x sayesinde.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
%1 fps fark edilmiyor mu mfg açıkken 40 diyor bu
Alıntıyı görüntüle
mfg açılan her oyunda %1 fps dibi görüyormuş oh mis gibi
Hocam ben anlamadığım için sordum iptal falan etmiyorum o zaman.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
%1 fps fark edilmiyor mu mfg açıkken 40 diyor bu
Alıntıyı görüntüle
mfg açılan her oyunda %1 fps dibi görüyormuş oh mis gibi
5070 ti için de aynıymış %1 fps in böyle olduğunu bilmiyordum mfgde...Takıla takıla oynarız artık neyse sıkıntı yok avg 30328493 fps alıyoruz mfg 12390x sayesinde.
Hocam aldım ya eğer soğutma olarak çok avantajlı değilse iptal ile uğraşmayım bu model için.9070xt candır.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FSSYTD49?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
bir tık pahalı ama en azından rgb model.
maddi sorun yok dersen nitro plus alabilirsin.
çokta sorun değil %10 civarı daha düşük fps dersen 9070 düz alabilirsin.
tercih sizin. lakin değer konusunda gördüğüm de ileride 2.el satışta nvidia daha değerli. iphone gibi oluyor. o yönden de 5070 alabilirsiniz.
edit
amazon depo ürünü. iade edilen sıfır ayarında ürün. düşünürsen.SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ya da yine depo ürün
ASRock AMD Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB Ekran Kartı - 16GB GDDR6, 256-bit, 1x HDMI, 3 x DisplayPort : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASRock AMD Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB Ekran Kartı - 16GB GDDR6, 256-bit, 1x HDMI, 3 x DisplayPort : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Pulse iyi kalsın.AMD'de en iy kart ile en kötü kart arasında maks 10 fps falan oluyor Nvidia'ya kıyasla ondan gerek yok.Hocam aldım ya eğer soğutma olarak çok avantajlı değilse iptal ile uğraşmayım bu model için.
hayırlı olsun. vallahi açıkçası ben en tırt modelleri kullandım bugüne kadar . sanmıyorum ki sapphire tarafında üretilen bir üründe soğutma sorunu olsun. afilli, şekilli , 3-5 derece oynarHocam aldım ya eğer soğutma olarak çok avantajlı değilse iptal ile uğraşmayım bu model için.
1 hafta 5070 tecrübem oldu bir kere kullanmadım o kadar kötü, gözü olan ayırt eder
750w teoride yeter tüm sistem bileşenlerini detaylı yazar mısın