Telefonu yeni sipariş ettim, ayrıca bu kılıfı aldım:
hocam buff veya daha kaliteli bişey alaydin neyse gene bu iyi kotu degilTelefonu yeni sipariş ettim, ayrıca bu kılıfı aldım:
Kılıf diğer markalara göre bir tık daha erken sararabilir cam olarak ise herhangi bir temperli cam yeterli olur hayalet ekran kaliteyi bozarTelefonu yeni sipariş ettim, ayrıca bu kılıfı aldım:
Hocam Buff ürünleri bin TL üzerinde değil mihocam buff veya daha kaliteli bişey alaydin neyse gene bu iyi kotu degil
telefona 40-45 verdiysen kılıfa da 1000 tl az benceHocam Buff ürünleri bin TL üzerinde değil mi
Hayalet ekran istemiyorum hocam![]()
aheaks Samsung Galaxy S25 FE Cam Hayalet Ekran Koruyucu Cam - Tamperli Cam - Fiyatı, Yorumları
aheaks Samsung Galaxy S25 FE Cam Hayalet Ekran Koruyucu Cam - Tamperli Cam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Rivor Samsung Galaxy S25 FE İçin Uyumlu 5D Hayalet Gizli Tam Kaplama Siyah Renk Ekran Koruyucu Cam - Fiyatı, Yorumları
Rivor Samsung Galaxy S25 FE İçin Uyumlu 5D Hayalet Gizli Tam Kaplama Siyah Renk Ekran Koruyucu Cam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Haklısınız hocamtelefona 40-45 verdiysen kılıfa da 1000 tl az bence