(13 senedir ttnet kulanıyoruz) TürkNete geçicem

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
894
1200tl kurulum dediler ilk 3 ay 200 tl dediler 200 tl de modem ücret dediler

kullanana arkadşlar illa var memnun olanlar da var
biliyorum memnun olup sorun yaşanlardan bilgi edinmek
istiyorum başınıza ne gibi aksilik geldi acaba?

ya da atıyorum türk telekom buraya fiber interent getirdi dedik ki biz anlaşmamızı bozuyoruz çıkmak isityırouz ne gibi şeylere karşılaşırız ?

TT den genel olarak memnunsan kalabilirsin. Değişiklik arıyorsan hiç sebep yokken bence mantıksız olabilir.

ya da atıyorum türk telekom buraya fiber interent getirdi dedik ki biz anlaşmamızı bozuyoruz çıkmak isityırouz ne gibi şeylere karşılaşırız ?
altyapı türk telekomun ise hiç türknete geçip rezil olma ayrıca şu kadar büyük yazma kör oldum

TT den genel olarak memnunsan kalabilirsin. Değişiklik arıyorsan hiç sebep yokken bence mantıksız olabilir.
memnunuz açıkcası 35 mb alıyoruz 50 mpg verıyolar şimdi 620tl

altyapı türk telekomun ise hiç türknete geçip rezil olma ayrıca şu kadar büyük yazma kör oldum
2 tane koymuşlar turtelekom daha yerleşmemiş turknet baglamışlar

10000mb diyince biraz cezbediyor

memnunuz açıkcası 35 mb alıyoruz 50 mpg verıyolar şimdi 620tl

2 tane koymuşlar turtelekom daha yerleşmemiş turknet baglamışlar

10000mb diyince biraz cezbediyor
Türknet altyapısı varsa durma ona geç ben türk telekom altyapısında türknet kullanacaksın sanmıştım türknetin kendi altyapısındaki hizmet kadar trde başka simetrik hizmet yok anca metronet çektirmen gerekiyor o da ateş pahası

Ben de turknetin gigafiber altyapısı var. Gerçekten çok memnunum. Eğer altyapı varsa düşünme geç.

Türknet altyapısı varsa durma ona geç ben türk telekom altyapısında türknet kullanacaksın sanmıştım türknetin kendi altyapısındaki hizmet kadar trde başka simetrik hizmet yok anca metronet çektirmen gerekiyor o da ateş pahası
turknet metronet diye bişeye mı bagşlı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de turknetin gigafiber altyapısı var. Gerçekten çok memnunum. Eğer altyapı varsa düşünme geç.
tek sefer ödeme mı yaptın yoksa aylık 700tl mı ödıyorsunuz hocam

Bende yeni geçtim tt altyapısından gayet memnunum bu devirde taahhütlü İnternet alınmaz

turknet metronet diye bişeye mı bagşlı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek sefer ödeme mı yaptın yoksa aylık 700tl mı ödıyorsunuz hocam
Türknet kendine bağlı başka firma yok

Geri